Samé návštěvy hřbitovů a já čekám jestli Sweet Potato opět dá fotku Ryčinky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.

continuity pěkný víkend! Kde jste byli? Mě mrzelo, že jsme nikam nevyjeli, nějak mi vůbec nedošlo, že by to šlo
S plazícími nebo kojícími se dětmi se mi takhle na podzim nikam nechtělo, ale letos už nebylo ani jedno.
Broumovsko.
byly tam s nami dva kojenečci, ani jednomu ještě nebyl rok. Na tu tvrz s námi teda nejeli, ale jinak všude.
Jinak je sucho, takže lezci jdou pořád vyndat i venku.
Po deseti dnech vězení se dvěma malýma usoplencema konečně procházka.

continuity no mě to s batolaty v chladnu nelákalo, řešit to oblečení, natož kojit:), na dovolené jsme zvyklí být celý den venku. Samozřejmě ne, že by to nešlo. Příští rok už nezapomenu, obvykle bývá na tyhle svátky hezky.
Tak Betty Pohladila jsem ji, ale nefotila.
Pinot Noir Prekrásna príroda i fotky! ![]()
černá káva pekne je to, sikovna si . ![]()
Petřín během běhu

Letos už jsem se do příprav moc nezapojovala.
Teď tiše doufám, že i úklid zvládnou samy.

Sweet Potato Pěkný a na té poslední fotce to vypadá dost zajímavě.
Kan Obyčejný piškot, akorát v barvách.
Sweet Potato to je hezký , děvčata si vyhrála.
Janulik03 To ne já. To moora ????
Mulen Stachelberg. Moc doporučuji, spravuje to parta nadšenců. Pokud byste tam jeli, tak určitě i tu venkovni trasu. Mají ty řopíky plně vybavené, je to moc zajímavé.
Dělá tam muže starý kamarád, bývalý voják. Mají tam třeba i staré znefunkčnené zbraně.
Pak mu ještě doporučoval něco dalšího, ale napamtuji si jméno. Zjistím, jestli chces. akorát je to všechno docela daleko.
Sweet Potato Ty jo, to je super, jsou šikovný!!! Dcera zatím do fáze budování bohužel nedospěla, k Vánocům si přeje Destrukční deník. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články