barbucha
Tak tos měla zkusit ještě 10procent slevu!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha mne nejdriv naskocilo, zes vzala flašku ![]()
barbucha Ok ma'm, ale jde to ztuha! ![]()
barbucha ale i mila osoba muze prijit s flaškou, ne? Nekdy dokonce cim lepsi flaška, tim milejsi osoba ![]()
Nevím kam s tím, protože mě to úplně rozsekalo a rozbrečelo, ale stížnost to fakt není. Instalace na Národní, to jsem ještě dala, ale koncertní vzpomínka na Mekyho s osamoceným mikrofonem... No bulela jsem moc, zítra budu vypadat jak po flámu.
Ztratila jsem penezenku s dokladama a dost penezma, nejaka dobra duse ji nasla, donesla do prace a kolegyne, co ma sluzbu, me pres 2 dalsi lidi sehnala driv, nez jsem se stihla leknout ![]()
![]()
![]()
Ztratila jsem penezenku s dokladama a dost penezma, nejaka dobra duse ji nasla, donesla do prace a kolegyne, co ma sluzbu, me pres 2 dalsi lidi sehnala driv, nez jsem se stihla leknout
to je skvělý!
moora to my jsme taky jednou našli kousek od domu peněženku, pán tam měl peníze, karty, občanku a svoji vizitku, tak jsem mu volala a on vůbec nevěděl, že ji ztratil. A měl štěstí, protože kousek za námi šli občané o kterých si myslím, že by nevolali...
moora Jejdaaaa. ![]()
Já mám taky jeden.
Rozsekla jsem si dnes preumatiku o obrubník. Volala jsem muži, který byl s dětma na stěně s tím, že auto nechám na Petřinách, jenom mi vezme nakup a odpoledne až se prospí po praci, to nějak vyřešíme.
Tak dorazil a povídá: blázníš? když už jsem tady a máš v tom rezervu, tak to rovnou udělám. Za 20 minut jsem už byla doma. ![]()
Z cyklu: princ zachraňuje princeznú. ![]()
andulka01 to je ale echt dojemný.
moora stastny patek :)
Ja takhle jednou nasla mobil driv, nez jsem ho ztratila. Zapomnela jsem ho na takovem odpocivacim miste se stolkem a lavickou u lesa, kudy jsme projizdeli na kole. Nasel ho houbar a odnesl na policii v nejblizsim miste. Oni volali na cislo "nasi", cimz tatovi malem privodili infarkt, tata volal manzelovi. Takze jsme jen otocili kola a jeli mobil vyzvednout.
Nasel ho houbar a odnesl na policii v nejblizsim miste. Oni volali na cislo "nasi", cimz tatovi malem privodili infarkt
kamaradce takhle privodila infarkt zachranka: dobry den, tady zachranna sluzba praha, volame kvuli vasi dceri... bohuzel nebudeme otvirat zachranarsky kurz, kam se prihlasila, protoze mame malo zajemcu.
moora stastny patek :)
o to stastnejsi, ze telefonat z prace v patek vecer znamena jedine: rozbil se komorovej mrazak.
moora tak to neni dobra zprava.
moora Ježíš kamarádce jednou volali policajti: ,,Paní Nováková, tady Policie Praha 10, vy máte malé dítě? Tak prosim vás, ať si doma vytáčí jiná čísla než to naše na služebnu....,, No holčička si prostě volala z pevný
Kreslim ten dalsi komiks a fakt jsem sama sebe prekvapila, jak strasne se mi povedly dnesni kresby. Ja se snad pochvalim!![]()
Luna a ukážeš nám aspoň kousek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články