dzizisketa v Globusu je mají celoročně, Flipz v cukrovinkach, Mixit v oddělení i zdravý svět.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malvin zdravý svět mě pobavil. co je preclikach v čokoládě zdravého?
continuity to bude podobne jako s mrkvovym dortem, moje hlava si mysli, ze je to jako jist mrkvovy salat ![]()
continuity dobrá nálada po konzumaci
. Jsou umístěny na stojanu mixitu spolu s müsli a sušenými ovocem. Tak je to bráno asi jako prezentace výrobce.
Karja já doporučuji Český ráj. Tipů ti můžu dát na tři týdny dovolené
.
Makara Prosím tě, mi potřebujeme tipy typu: 10 minut autem pojedete, támhle odlozite děti na dvě hodiny a budete moct sedět a čumět:-D něco takovýhle ho si představujeme, hlavně žádný pěší výlety:-D
Makara Prosím tě, mi potřebujeme tipy typu: 10 minut autem pojedete, támhle odlozite děti na dvě hodiny a budete moct sedět a čumět:-D něco takovýhle ho si představujeme, hlavně žádný pěší výlety:-D
Karja V tom případě Český ráj sedí. V Jičíně koupaliště a Rumcajzova ševcovna, Šťastná země v Radvánovicích, kozí farma, korálková dílnička a elektrovláček v Pěnčíně...
Dnes jsem si řekla v práci o zvýšení platu a přidala další 2 drobné požadavky. To bylo řečí. Tak jsem si to vyslechla a použila větu, kterou jsem se naučila tady. Že trh práce je trh jako každý jiny, nabídka-poptávka, a že když mě adekvátně neohodnotí, tak odejdu. Šla jsem domů s dobrým pocitem, protože jsem si jistá, že je to oprávněný požadavek.
Makara hrň to sem, nasi taky shaneji.
Karja no, tak teda asi ne. Tam si rodič jen tak v klidu nesedne. Vystupy na skalni hrady s předškoláky jsou docela adrenalin.
Ale aspoň jeden tip. Od vás i na jednodenní výlet - Šťastná země. Tam přijedete, vypustíte děti na obří hřiště. Akorat se musíte po ctvrt hodině přesunout k další prolezačce Ale podmínkou teda je, aby měly pud sebezáchovy a lezly jen tam, odkud dokážou slézt . Se sebevrahy vyžadujícími nepřetržitě jištění to fakt pro rodiče k odpočinku není.
Kokoska Mala Skála - Žlutá plovárna - úplně malý prcky můžeš povozit na kanoi na splavem, se školáky sjet Jizeru do Dolánek, zpět na koloběžce nebo vlakem. V Dolánkách pěkný dřevěný statek. Krátké túry na Panteon, na Chleviste. Pod hradem Kost bývá v létě venkovní rytířské divadlo. Staré Hrady. Rumcajsova jeskyně. V každé druhé vesnici dětské hřiště, takže cestou na výlety do vzdálenější koutů byla vždycky někde zastávka.
Lamicka gratuluju.
Makara Sweet Potato český ráj říkáte![]()
![]()
Lamicka seš vážně dobrá!
Makara dik! Vodaci to nejsou, ostatni body predavam.
Lamicka Seš dobrá! Ale ty pracuješ ve státním či nějakém polostátním ne? Tam je to skrz prachy na dlouhý lokte. Samozřejmě když se chce tak to jde, ale není to úplně tak flexibilni nebo administrativně jednoduchý, taky proto se s tím dělaji takový ofuky. Držím palce ale už tak jsi vlastně vyhrála;-)
Děkuju oboum dvoum. Ano ano, koupání musí být. My ještě máme jednu nabídku do Rakouska, ale sambo visí s tou jednou dávkou a já se dvěma takže stejně asi budeme mít na léto smůlu nebo nevím jak to budou Rakusaci dál solichat.....
Karja tak se podívej na tábory pro rodiče s dětmi. Na těch "našich" se sice vyžadovala aktivní účast rodičů, ale vždycky se tam byl čas, kdy se děti zabavily tak, že se dalo vypít kafe nebo čučet do blba, pardon do zeleně a nabíjet se pozitivní energii
.
Většinou je to s plnou penzi a pitným režimem. Třeba Děti bez hranic (to není doporuceni na organizaci, jen na typ akce.
Karja Já mám taky jen dvě dávky, ale léto je daleko, bůhví jak to bude.
Makara To je zajímavý, ale mě by stvali ti ostatní rodiče:-D. Já jsem sice extrovert ale jakoby je ve skupině co si vyberu sama:-D:-D. A aby mě někdo organizoval, jezismarja a sambo ten by tohle v životě nedal!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my