Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 11:12

Pinot Noir naše děti by to možná zvládly, ale mě by taková dovolená zabilaMy s dětmi docela cestujeme, ale na víkend bych se tři hodiny vláčet nechtěla. Když už takovou vzdálenost urazím, tam chci tam být víc dní.

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 16. února 2022 11:13

Pinot Noir Tady jsou samý romanťárny, Mlžný opary, Konvalinky, Tajemný světla... a já, no co, zase to žrádlo

Zkusila jsem samba, to teda moc neklaplo ale rodinou se bavím dobře, posílám dál

Online Jos
příspěvků moje polička 16. února 2022 11:15

Pinot Noir jj. My cestovali vzdycky radi, ale autem je to za trest. No a ja skoro neridim, takze dve hodiny by pro me i tak byly az az . A ono taky jet nekam na par dni a z toho dva dny stravit v aute neni zadny med. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 11:18

Jos mě s dětmi vyhovuje, že do auta nahážu všechny ty jejich krámy a nemusímúplně přemýšlet, jestli se mi do kufru vejdou ještě bábovky a míč. Ale maximum je tak to Rakousko a rozhodně ne na víkend.

Online Jos
příspěvků moje polička 16. února 2022 11:32

Evaeva My s prckem jeste nikde nebyli . Kdyz nepocitam hotel na Jizerce. Auto je fajn na objizdeni prarodicu. My (hlavne muz) jsme neplanovaci, takze se treba rozhodne, ze jedeme za chvili na par dni pryc. A za dvacet minut je sbaleno, jedno dite neni nejak velky problem. Spis mi vadi prestava te dlouhe cesty. Ale v lete uz bychom nekam dal chteli, tak uvidime. 

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 16. února 2022 11:34
Reakce na Kan:

Ono asi když se s těma dětma jezdí od mimin, tak to zvládají dobře.

​Ono spíš záleží jestli má rodič štěstí na dítě. Dcera první rok a půl v autě prostě řvala. Kdybychom jezdili autem častěji, tak by prostě řvala častěji. A pořád bych si s ní cestu autem delší než dvě hodiny netroufla. Kam to jde, jezdíme vlakem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 11:41

Jos Mě se nechtělo cestování vzdávat úplně. Ale první dítě se narodilo v listopadu, hory jsme vynechali a v létě už mu bylo tři čtvrtě roku. S druhým už jsme na horách byli, to mu byly tři měsíce a skoro celé to prospal v kočárku pod sjezdovkouAle takové rychlobalení mi nejde, ale za tu dobu už jsem si vypracovala seznam:) a už u toho tolik netrpím. My teda obvykle vozíme i jídlo a jezdíme po Čechách. V zahraničí jsme byli akorát, když byl staršímu rok a půl. Chystáme se zase letos.

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 16. února 2022 12:22

barbucha tak já holt zocelená nejsem, mně řev vadí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:11

DruI Tak to asi taky štěstí na dítě, ale ono s jedním je to všechno brnkačka, mladej to v autě miloval. Když po očko nechtěl spát, tak šel do vajíčka a jelo se, podobně to myslím měla i Martina Formanová, takže nejsme zas až tolik exoti.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:38

Kan Jé tak to já vím, že exoti jsme s tím dceřiným vztahem k jízdě spíš my :o) Ona neměla ráda ani kočárek. Syn je naopak ten typ "v autě okamžitě usínám", takže je to fakt loterie :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2022 13:50

DruI synovec taky první možná skoro rok v autě prořval, pak postupně přešel do režimu usnu hned, což jim ale zase dost posouvá večerku. Si nevyberešMy ty děti máme celkem nenáročné, měly akorát krátká období, kdy to nebylo nic moc. S nějakým ječícím modelem bych se na nějaké rajzování vyprdla.

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 16. února 2022 20:57

Vypadá, že Rakousko zruší ty vstupní testy.

A slovenskí hokejisti.

Offline Tabea
8050 příspěvků moje polička 16. února 2022 21:08

rasaNori hele já to i chápu. Dcera blila v autě jak alík, kdyz nezvracela, tak brecela, i hodinová cesta byla utrpení. Do ČR jsem s dětma musela lítat. Na letiště 1,5h vlakem, 40 minut v letadle a pak něco přes hodinu autem a to bylo fakt strašný, strašný. Pak někdy po třetích narozeninách se to zlomilo, to jsem s nima najednou mohla jet 5h v kuse. Aneb když děti usnou, tak se nestaví.

Edit: vlak a letadlo bylo v cajku, auto ale bylo strašlivý.

Online stes
9149 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:45

continuity slovenskym hokejistum fandim, o Vlnové ani nemluve, vstavala jsem kvuli ni i na dovolene. Vubec dost Cechu fandi Slovakum, ale je to tak i naopak? U hokejek dost pochybuju,ale z hloupych diskuzi na netu těžko uplne soudit. 

Co treba Ledecke?

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:49

stes no jasně, že ji fandíme. Teda já zas ten sport tolik nesleduji a tím pádem se o něm s lidma tolik nebavím, ale Ledecká je zjevení, taky biatlonistkám fandim. Ale i když jsem byla ještě doma, tak kdyz vypadl Slovensky tým, fandili jsme Čechům. Komu jinému?

Online stes
9149 příspěvků moje polička 17. února 2022 11:53
Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 19. února 2022 21:13

Dnes som mala skvelý deň. Ráno som zo zvedavosti klikla na stránku katastra a po strastiplnej ceste som konečne oficiálna majiteľka bytu.Potom prišla spolužiačka z výšky, moja spriaznená duša a toľko,koľko som sa dnes nasmiala od srdca vrátane sĺz, som sa už dávno nenasmiala. 

Online Tak Betty
6095 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:21

pecka to je uzasnej pocit, viď.  První vlastní byt. Ať se ti hezký bydlí. 

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:43

Tak Betty ďakujem.Bývam už od októbra, no až teraz je to aj na papieri. A v mojom veku už bol najvyšší čas na kúpu vlastnej strechy nad hlavou

Online Pinot Noir
29812 příspěvků moje polička 19. února 2022 22:54

pecka vlastní bydlení není povinnost, ale je to určitě fajn pocit . No a tahle setkání s lidmi, se kterými se člověk dobře cítí a baví, to prostě nejvíc!