Sweet Potato Kielo Vettenranta. Konvalinka na pobrezi... To se mi libi, citim se tak. ![]()
A dcera je Taru Tunturi, pole pribehu. Uz vim, jak ji budu odpovidat na zarucene pravdive historky ze skoly... ![]()
Sweet Potato Kielo Vettenranta. Konvalinka na pobrezi... To se mi libi, citim se tak. ![]()
A dcera je Taru Tunturi, pole pribehu. Uz vim, jak ji budu odpovidat na zarucene pravdive historky ze skoly... ![]()
brrr ahoj tady Kaisla Ranta
(Rákosové pobřeží)
Cococo? To co sa deje? Chvilu tu pracunuci clovek nie je a hop, sme vo finsku ci kde?
Tak uz som to objavila. A mam hned tri mena. Mozem zi vybrat?
Meno a priezvisko

Meno

Janulik to budem oouzivat, to je krasne ![]()

barbucha pro nektere lidi je i prejet nasi republiku desny vykon, mame skupinu kamaradu, a vzdy se chaty hledaji nekde max 2 hodiny od Prahy, ze to jejich deti v aute tak dlouho nezvladnou atd. Kamaradka ted teda nadnesla dovolenou v egypte, all inclusive, ze by vzali tchyni aka hlidaci babi, a ja na ni ze pojedu s nema s holkama sama, ze me staci ze v pripade nejakeho pruseru tam budou jini sprateleni dospeli. A muz se zamyslel (nenavidi organizovanou dovolenou, v hotelu by trpel jak zvire a tak) a rika, ze pyramidy jeste nevidel:D tak ze bychom jako vsichni![]()
rasaNori Seš dobrá sama s dětma do Egypta. Já jsem teda taky hodně s mladým jezdila, ale jen po republice a Slovensko. Ono asi když se s těma dětma jezdí od mimin, tak to zvládají dobře.
Kan spis zvykla, se starsi jsem sama byla dva tydny v kempu v chorvatsku, tyden v barcelone, s obema jsem bohuzel nejela, jak jsem je mela blizko od sebe...
Wintry frost-talvikki pakkanen
rasaNori proč tak pohrdavě? Některé děti to cestování snáší fakt špatně. My jezdíme naši obvyklou cestu, která trvá tři hodiny, na jeden zátah bez zastavení, a jsem neskonale šťastná, že máme děti, které to zvládnou. Cestu s blitím, pláčem a větším počtem zastávek jsme absolvovali jen jedinkrát a upřímně, kdyby to mělo být pravidlo, tak se na jakékoliv cestování vykašlu.
barbucha dveste kilaku s ditetem, ktery se nudi, kazdych 10 minut se pta "uz tam budeeem?", pak na 15 minut usne a probudi se s revem, ktery nejde utisit, zastavis, napije se, rozjedes se, chce curat, zastavis, uz se mu nechce nebo je zima / vitr / po trave leze brouk, takze curat rozhodne nemuze, rozjedes se, zacne brecet, ze ho boli zadek, "uz tam budeeeeeem???" kazdych 5 minut"... obcas jedem jen 120 km, trva to cca hodinu 40, a vono je toho dost i kdyz ma s sebou mamu, ktera ho dopuje susenkama, zabavuje pohadkama a vselijak se s nim zabyva. Presto to je sem tam o nervy, kdyz se mam soustredit na rizeni. Kdyz jsem jela sama s vetsim, byl v klidu, ale 3/4 cesty si poustel na tabletu nejaky priserny film o robotech, strasny zvuky, ale aspon neprudil. Tolik k ty ceste. A na dva, tri dny, dve cesty brzo za sebou, mezi tim krotit smecku, tomu teda nerikam odpocinek a super dovolena.
Mně to popisovat nemusíš, já takhle jezdila na 170km vzdálenou chalupu i na ty víkendy
A bez dálnic tehdy eště... bez tabletů... a samozřejmě sama.
Já jsem s harantama jezdila hodně a to mě jako řidičku naprosto zocelilo: řev, rvačky, zvuky dušení nebo zvracení... všechno v pohodě protože jsem musela dávat pozor na cestu! Znervózněla jsem jedině když náhle nastalo ticho ![]()
Pinot Noir tak rozhodne to pohrdave neni ani mysleno, ani psano. Jen je to pro nas usmevne, kdyz za tyden tu vzdalenost praha ostrava otocime treba 2x, zatimco pro ne je tech 200 km zivotni vykon.
rasaNori tak jestli "děsný výkon" a "životní výkon" je výraz pochopení, tak se omlouvám.
Pinot Noir beru to tak, ze s detma zbytecne necestujou, maji to tak a me je potom houby. Ale pochopeni pro to prilis nemam. Tim bych to uzavrela.
rasaNori no možná by trochu pochopení neškodilo.
Je to jako kdybych tu obracela oči v sloup, že někdo nechce na dovolenou, kde dá za týden návštěvu v pěti vinařstvích, a když to zvládnou naše děti, tak to musí zvládnout všechny. Každý má priority jinde.
Dvakrat tydne muset jezdit praha ostrava bych spis nez za vykon povazovala za vopruz.. holt kazdej to ma jinak.
Černá kočka Isca
zdraví vás Alli Marjala - Kachna v brusinkách ![]()
andulka01 ty musíš mít to vaření opravdu v krvi ![]()
Však mít rád cestování, ať ve smyslu pobytu na nových místech nebo jen ve smyslu tranzitu není povinnost. A vzhledem k overturismu je to teď dokonce ekologický přístup. Nedělala bych z toho charakterovou vadu, že se někdo nerad někam tzv. tahá.
Pinot Noirnebo spíš rozežranost.... ![]()
![]()
andulka01 to jde ruku v ruce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.