Luna to je strašně moc hezký!! A udělalo to právě teď radost mě (jazyk na vestě, zpocená a uřícená ze sálu, do školy a školky, úkoly, rajóny, pračky a sušičky...)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna To je hezké. Dcera říkala, že už mají taky nového spolužáka z Ukrajiny v paralelní třídě. A prý umí jen ukrajinsky. Anglicky a rusky nic. Tak s ním spolužáci "mluví" přes překladač. Je to fajn, že si našli cestu a komunikují.
notna U nás děti taky zkouší překladač a mladší nesl do školy té nemluvné holčičce pexeso se slovíčky a ukrajinske povídání o ČR, co bylo v Reflexu. Od zítřka budou mít i chlapečka, tak jim třeba ve dvou půjde dorozumívání líp.
brrr To je hezké.
viktorka_od splavu všetko najlepšie a tak ako Tebe i Aranel prajem,nech je Váš nový život krajší, lepší a plný všetkého, čo si želáte. Začiatky možno budú ťažšie, ale potom to už bude dobré (vlastná skúsenosť)
viktorka_od splavu Přeju Ti hodně štěstí a držím palce
.
Luna radost z cizi radosti je ta nejlepsi radost ![]()
Aranel Tak ti držím taky palce do nového startu, ať za chvíli místo kola visí něco jiného. A prosím tě, to kolo ti tam jako nechal navždy? Já bych ho střelila a něco si koupila! Ale on si pro něj asi přijde, co.....
Jinak nebojte, všechno dobře dopadne. Já mám hroznou radost, že všechny moje známé páry, co chtěly děti jsou těhotný! Jako já mám úplně tak zvláštní pocit, jakože mám tak jako ,,odskrtnuto,,. A že někteří fakt dlouho čekali a teď najednou fakt se postestilo u třech takovejch dlouhodobě nestastnejch, no to je tak super!!!
Karja Já nevím, no ale tak je to jeho kolo, u toho je to zrovna nezpochybnitelný. Tak nevím, jak to s tím bude. Zas teď zjara by se dobře prodávalo ![]()
pecka letfenixa Prosperina 711990 Garfie
ani bych nevěřila, že svěřit se tady opravdu tolik pomůže!
Lilly_Ku opakuji, "ten canyon" to není, musí někdo jinej vybalit pozůstalý kolo, mně to něco matně říká, ale už nevím!
Tak vykročte do nových životů pravou! Všechno dobře dopadne a budete se mít skvěle, vidím to ve hvězdách. ![]()
Aranel drž se, bude to už jen lepší. A hodně šťastí do nového života.
Kolo bych mu vexpedovala a vůbec všechny jeho krámy, nesmírně se ti uleví. A budeš mít hodně místa ve skříních na svoje ( nové) věci. To je obrovské plus. ![]()
Zase mi udělali radost harmonikář s houslistou na Florenci. Vždycky mi zvednou náladu (a nebo mě dojmou). Ti mi budou při cestě do nové práce chybět. ![]()
continuity Tak skříň už jsem začala obsazovat ![]()
viktorka_od splavu Aranel Konce jsou smutný, ale osvobozující, začátky těžký, ale je v nich naděje! Držím palce
!
A to kolo
? Asi bych šla cestou poslední výzvy, a potom nemilosrdně střelila
.
Pinot Noir nebývala tam cikánská kapela? No, už je to dost dlouho, co jsem tam tudy chodila do práce. Budeš teď jezdit do práce víc?
viktorka_od splavu Aranel držím palce ![]()
Evaeva to jsou pořád oni, jsou jen dva. Ještě vůbec nevím, jak to bude. A až od května, ještě měsíc si užiju "práci levou zadní". ![]()
Pinot Noir tak to máš ještě čas. Hráli vždycky pěkně, opravdu to zlepšuje náladu.
viktorka_od splavu Přeji všechno nejlepší k narozeninám a do nové životní etapy hodně štěstí ![]()
Sice jsi tady naznačovala, že řešíš nějaké problémy, ale toto mě nenapadlo. Přiznám se, že jsem si myslela, že máš idylické manželství, ani nevím, kde jsem na tom byla. Každopádně doufám, že už je nejtěžší období za Tebou a bude jen lépe!
Aranel Tobě také přeji, ať náročné období co nejdříve překleneš, a je to vše jen lepší a lepší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my