Co Vám dnes udělalo radost.?.
Trošku zde (Praha) prší, no spíš mrholí, ale aspoň něco.
Moc mě baví tihle tučňáci, netušila jsem, že jsou ve vodě až tak rychlí... teda někdy ![]()
Takže rozšiřuji řady...dnes přišel rozchod po 3.5 letech. No co už, proti tomu se bojovat nedá. 50 km, a 9 let věkový rozdíl, je div že to vlastně vydrželo těch 3.5 let.
33lejaby jaro prý v sobě nese změnu, ne vždycky je taková, jakou chceme. Ať je brzy líp![]()
33lejaby verim, ze se najde nekdo bliz jak vzdalenosti, tak vekem. I kdyz ten vekovy rozdil vadit nemusi.
33lejaby Je to smutný, naštve to, ale je dobrý poděkovat a odpustit.
Bude někdo lepší. Vždy to tak je.
Budu teta , jupiiii![]()
Tak nevím myslím, že v 50 jsou ty moznosti seznámení dost omezené.
Ale když tu zase čtu Dalia a Zuzuli, tak si vlastně nemám proč stěžovat, i když i mi život naložil. Zneužívání dědou, týrání otcem, znásilnění zákazníkem restaurace kde jsem pracovala. Od 7 let jsem vychovávala syna sama, a o oba rodiče jsem se postarala, když umírali na rakovinu. Konec zpovědi, fakt ten život nebyl jednoduchý.
33lejaby mela jsi to fakt tezke
33lejaby nemám slov.. ![]()
![]()
![]()
33lejaby
taky jsi měla hodně naloženo, ale teď máš čas si to vynahradit.
Muž má kamaráda, který si po padesáti našel stejně starou holku. Byli spolu moc spokojeni, už vedeli, že deti nebudou, jezdili na běžky, na kola. Byl by dál, ale letos umřel ![]()
Já bych to klišé, že chlapi po padesátce si hledají mladé holky příliš nepřeceňovala, většinou si tím dost zavaří.
33lejaby Hele, ale to jsme teda v sakra špatným vlákně.![]()
33lejaby Některé vztahy prostě nevydrží - a na vině nemusí být věk nebo vzdálenost. A jak píše continuity - chlapi po padesátce nehledají jenom třicítky, dost často chtějí někoho, kdo zná "jejich svět". Dej tomu čas, a bude lépe
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my