33lejaby
strašne zážitky, nech už je lepšie
Co Vám dnes udělalo radost.?.
33lejaby Panebože, to by se dětem dít nemělo ![]()
Pavlena to je mi líto kvůli dceři. Ale to už je asi déle, tak už jste si asi zvykly:(
Jinak k tématu, moje babička se s druhým mužem taky seznámila až, když měli oba dospělé děti, takže pro mě je to děda. Ale moje mamka mu pořád vyká:)
Evaeva jako zvykly, ale přijde mi to pro dceru strašné pro budoucí život. V kombinaci s tím, jak se v následných vztazích plácám sama (právě mi jeden také skončil - jako vado to je infekční..???) a mužský vzor široko daleko žádný, tak je to velký špatný... Ale tak děcka zažívají horší věci a občas to úplně dají.
Pavlena jo, je to určitě škoda. Já tohle nikdy nepochopím, proč to ti otcové dělají.
33lejaby Ach ne. Posílám obětí té holčičce...![]()
![]()
Pavlena Sakra to mě mrzí
Doufám že budou infekční taky ty super nový začátky![]()
Pavlena neboj, tvoje dcera to da. ani uplna rodina neni zarukou, ze si deti odnesou dobry vzory.
Lilly_Ku Přesně tak moji rodiče jsou spolu 50 let a vidíš![]()
viktorka_od splavu ja nevim, jak presne se vyvijel tvuj vztah, ale rozchod neni vzdycky prohra. vztahy se vyvijeji a ne vsechny jsou proste staveny na to vydrzet padesat let. lidi se potkaj, jdou kus cesty spolu a pak se zase rozdelej. za me to je lepsi nez zit celej zivot v jednom vztahu v roli vecne nespokojene obeti vnejsich okolnosti (jako priklad).
Pavlena To je kráva, ale fakt. I kdyby si to nakrásně myslela (a pro to dokážu mít pochopení, přece jen je to cizí dítě), raději bych si jazyk ukousla, než bych něco takového vyslovila!!! Ale neboj, pro dceru to nemusí nic znamenat. Moje kamarádka má dvě dcery, už je jim kolem dvaceti, ex totálně k ničemu (jedné dceři dal k osmnáctinám bonboniéru, s druhou se soudí o alimenty), kamarádka se plácá ve vztazích, 2x na spadnutí svatba, nic z toho...a holky mají obě šťastný a spokojený vztah (zatím teda, haha) a to měly v patnácti takový feministický řeči, že kamarádka málem plakala.
Toho tvýho vztahu je mi líto :-(, ale jaro je fakt dobrý na nový začátky, uvidíš! ![]()
Jinak ty chlapi celkově stránou rychleji, přijde mi, čest výjimkám! Ten můj jen starší o dva roky a někdy mi přijde, že o dvacet. ![]()
33lejaby
přeju ti už jen příjemné vztahy
...., ze dcera se mu do noveho vztahu nehodi. Pani mu vysvetlila, ze ma sve deti a vnoucata a ty ji staci. ..
Ale fuj! Co je to za člověka...
viktorka_od splavu Lilly_Ku Garfie děkuju za potlapkání... ![]()
Makara no. Jenže můj bývalý je taky kapitální osel, že se o tomto nechal přesvědčit. A to si teda rovněž vyčítám, protože to byla moje špatná volba už od začátku..! ![]()
Pavlena takhle to nemůžeš brát, z kdejaké původně skvělé volby je vyklube pěkný kokot.
Pavlena Bohužel tenhle model, že chlap po rozchodu a navázání nového vztahu odsune své biologické potomky do pozadí, případně je odstřihne úplně, a implantuje děti či vnoučata své partnerky, není tak úplně neobvyklý. Je to pro ně v mnoha směrech pohodlnější....![]()
Vztah s bývalým si nevyčítej - bez toho bys neměla báječnou dceru!
Garfie ty feministický řeči podle mě patří k tomu věku. Vždycky si vzpomenu na svojí spolužačku, co tvrdila, že se nikdy nevdá a nebude mít děti. Samozřejmě je vdaná a má dvě
Mládí je hrozně radikální.
Pavlena no jo, jenže jak to na začátku poznáš, poblázněná hormony, když to není úplně patologická osobnost? Já si myslím, že je to vždycky o obrovském štěstí, že narazíš na kompatibilního člověk a vydržíš s ním na věky. Asi to pro dceru bude o něco těžší při navazování vztahu, ale od tebe má roidičovské lásky určitě dost, tak ji to snad moc nepoznamená.
A souhlasím s Lilly_Ku , ze rozchod není prohra. Žijeme hrozně dlouhou a každý se nějak vyvíjí, takže po čase si dva už nemusí úplně vyhovovat. Ale pak by bylo fajn se rozejít v klidu, nezapomenout, že děti jsou na celý život, a nenutit společné kamarády, aby si vybírali, koho pozvat na narozeniny letos a koho příští rok.
Evaeva Asi jo, to je vlastně pravda.
Ona z toho byla dost nešťastná, protože si to dávala pochopitelně za vinu, přestože se vždycky snažila neříkat o těch svých chlapech nic špatnýho (a že by mohla!).
Hanka H Pro me je tohle uplne nepochopitelne, jako pro zenu. Chapu jeste, pokud dite odmala nevychovava, ale treba po 10letech najednou odstrihnout vlastni dite, se kterym zil, travil cas...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my