Konečně Michelle? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
no za ty prachy minimálně ![]()
Neumím vkládat fotky, mám je velké a nejdou mi zmenšit.
Já ti je klidně zmenším :-)
Dej sem i velkou, krásy není nikdy dost! ![]()
tak mi napiš, jak na to, protože já to zkoušela xkrát a nejde a nejde, tak jsem usoudila, že mám tak úžasné fotky, že to tady na ně nestačí ![]()
Klidně dám v životní velikosti, ale ono se mi to brouku neuloží, víš ?
Jo a chcete fotku hlavy nebo účtenky ? Mám oboje
, ze včerejška, protože dnes už platí jen ta účtenka, hlava po sprše a spánku nevypapdá až tak dokonale, krásně jo, ale dokonale ne ![]()
Účtenku si nech pro Bureše brouku. My chceme hlavu!!!
.... už to začíná, my chceme tvoji hlavu... tsssss
A co potěšilo mě... právě mi přistál mail mýho zlatýho zetě, s fotkou nově pořízenýho balkonovýho nábytku (jakože v poslední chvíli před mojí nadcházející návštěvou), s popiskem: Now you will smoke in stile!
Hodnej kluk. Sám je samozřejmě nekuřák
Zmensuju v Malovani, ted te krok za krokem nenavedu, pac to z hlavy nevysypu a na notase ted hadi sledujou pohadku. Ale kdyz jsem to zvladla ja, tak to zvladne kazdy :-)
.... už to začíná, my chceme tvoji hlavu... tsssss
Dělej!!
A co potěšilo mě... právě mi přistál mail mýho zlatýho zetě, s fotkou nově pořízenýho balkonovýho nábytku (jakože v poslední chvíli před mojí nadcházející návštěvou), s popiskem: Now you will smoke in stile!
Hodnej kluk. Sám je samozřejmě nekuřák
Ty jo, tak to je machr
.
To teda jo, hodnej je. Těším se na fotku. ![]()
Mi udělala radost právě dorazivší kniha ![]()
Sedim si tak v posteli v pul seste rano, piju horkou vodu s medem a jablecnym octem, a snazim se probudit, abych mohla vyrazit do fitka, kdyz zacne zvonit pracovni mobil. Na displeji jmeno klienta, ktery patri mezi me nejtezsi pripady. Zacne mi busit srdce, protoze co jineho to muze znamenat, nez nejakej pruser!? Premyslim, co to bude - stoji na moste a chysta se skocit, honi ho policie, nekoho nekde prizabil!? Tak to zvednu a pripravuju ze na nejhorsi. A vyjde najevo, ze kluk vola brzo, protoze chce byt prvni, kdo mi popreje k narozeninam ![]()
Sedim si tak v posteli v pul seste rano, piju horkou vodu s medem a jablecnym octem, a snazim se probudit, abych mohla vyrazit do fitka, kdyz zacne zvonit pracovni mobil. Na displeji jmeno klienta, ktery patri mezi me nejtezsi pripady. Zacne mi busit srdce, protoze co jineho to muze znamenat, nez nejakej pruser!? Premyslim, co to bude - stoji na moste a chysta se skocit, honi ho policie, nekoho nekde prizabil!? Tak to zvednu a pripravuju ze na nejhorsi. A vyjde najevo, ze kluk vola brzo, protoze chce byt prvni, kdo mi popreje k narozeninam ![]()
To je tak krásný! Přeju vše nejlepší k narozeninám! ![]()
Všechno nejlepší a jenom samá podobná volání! (ale později) ![]()
Moc dekuji ![]()
Take dekuji, a ano, doufam, ze tato ranni volani nehodla moje mladez praktikovat pravidelne, protoze to je fakt o infarkt ![]()
To je krásne!!!
A všetko najlepšie!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.