Moc dekuji ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Všechno nejlepší k narozeninám!
A jsi teda dobrá, že vstáváš o půl šesté kvůli cvičení, smekám.
Nový sestřih a obarvení u kadeřnice. Obojí vyšlo podle mých představ.
Teď je akorát otázka, zda to bude vypadat stejně, až si ty vlasy umeju a vyfoukám sama
.
Všechno nejlepší k narozeninám!
A jsi teda dobrá, že vstáváš o půl šesté kvůli cvičení, smekám.
Moc dekuji
No, ale dobra - ja jsem holt skrivan, takze cviceni, a vubec vsechno, mi jde nejlip po ranu. Po praci jsem vyrizena - prijdu domu a padnu jako topol. Spat chodim v devet, leckdy i v osm. Takze ono mi nic jineho nezbyva ![]()
To je nádherné.
Všetko najlepšie k narodeninám prajem.
Moc dekuji ![]()
Opožděně též všechno nejlepší! Ale věřím, že ten okamžik, než se volající vymáčkl, tě připravil o kus života.
No teda :-) to máte srdeční sval pocvičený ještě před fitkem :-) krásné narozeniny!
Dodatočne všetko najlepšie ![]()
Opožděně též všechno nejlepší! Ale věřím, že ten okamžik, než se volající vymáčkl, tě připravil o kus života.
Moc dekuji
No, to asi pripravil, ackoliv po tom roce a pul krizove intervence + terapie se specializaci na mladistve delikventy by clovek rekl, ze uz bych taky mohla byt zvykla ![]()
No teda :-) to máte srdeční sval pocvičený ještě před fitkem :-) krásné narozeniny!
Moc dekuji
Musim konstatovat, ze na nedostatek pocviceni si muj srdecni sval v soucasne praci stezovat skutecne nemuze ![]()
Dodatočne všetko najlepšie ![]()
Moc dekuji ![]()
Též dodatečně gratuluji a přeji, aby příště volali aspoň o hodinu později :). Ale je to prima pocit, ne?
Nesmírně mě potěšil dnešní dodatečný dárek k narozeninám, lahev dobrého vína od někoho, od koho jsem to nečekala. Bylo to velmi milé.
Též dodatečně gratuluji a přeji, aby příště volali aspoň o hodinu později :). Ale je to prima pocit, ne?
Moc dekuji
A ano, pocit je to uzasnej ![]()
Tak na zdraví!![]()
Já jsem poprvé využila službu přeposlání balíku z Německa přes mailboxde a udělalo mi radost, jak dobře fungují. Teď měří bude stát jenom dost peněz :-)
Naše rozkošné uplakané miminko spinká! Přes den! Doma na gauči! Samo bez hodinového uspávání! Miluju ho ![]()
Tak at mu to vydrží aspoň 3 hodiny ![]()
Doufám, žes to nezakřikla! A žes ten čas využila k odpočinku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.