Maminke som k jej dnešným 84 narodeninám urobila najväčšiu radosť tulipánmi. Aj s vázou. Slzy v očiach u oboch. Milujem ju. Ale už je veľmi krehká, slabne.
Prekrásne....![]()
Maminke som k jej dnešným 84 narodeninám urobila najväčšiu radosť tulipánmi. Aj s vázou. Slzy v očiach u oboch. Milujem ju. Ale už je veľmi krehká, slabne.
Prekrásne....![]()
Biely kvet ďakujem, vedela som, čím ju poteším![]()
milacka moc hezký dárek, oni stejně nejvíc ocení, kdyžvjsme s nimi.
Catherinne presne tak, v takom veku ti stačí blízkosť detí, vnukov a pravnukov.
Tak mně tematicky taky udělala radost včerejší návštěva babičky.
sice jsem jí musela vyloupat kořínky z česneku a vylisovat ho, bylo to snad 6 hrstí stroužků a teď mi budou smrdět ruce nevím jak dlouho
, ale měly jsme se spolu dobře!!
Aranel To je hezký! ![]()
Zlatý slova!
Dočítám pozdě a to jsou věci teda tady...
Ale vstřícnost a přizpůsobení se, jakož podstrojování manžílkovi a snažit se vyhovět, nedej bože dokonce zalíbit a všechno chápat a tak podobně - to je hrob každýho manželství/vztahu! ![]()
Jako když se dva poznají, tak jsou to přece samostatný svobodný bytosti, a jako takový se sobě zalíbili... tak proč nebejt svobodnej i ve vztahu? Dělat si co chci (pokud neškodím), chodit si kam chci... Chlapi jsou přece lovci (aspoň se tak rádi cítěj, že jo), a čím studenější ksicht a čím větší nezávislost jim člověk ukáže, tím víc se snažej!
Sedět doma s teplou večeří a čekat na milostpána až přinese špinavý prádlo, no ani náhodou - hospodyni si může jednak zaplatit, a druhak se pak milostivá paní stává zařízením domácnosti... automatickou pračkou a sporákem - pro manžílka pravděpodobně i stejně přitažlivou ![]()
Jako ta nezávislost (na osobě jako takový, neřku-li na živiteli - to je ještě horší, lepší je snad umřít hlady), to je základní kámen každýho slušnýho partnerství bych řekla.
A všem, který to rozsekly, přeju pěkný jaro ![]()
Pro mě je nejdůležitější, že mě manžel pořád rozesměje :-). Je s ním sranda, je velkorysej a taky soucitnej. Nic po mně vlastně nechce, jen abych byla :-).
To je přesný. A tak to ma byt a tak je to spravne ![]()
seděla jsem dnes nejmíň po 10 letech na koni a mám velkou radost, fakt se to nezapomíná
(jiná věc je fyzička![]()
viktorka_od splavu dúfala som, že to urobíš ![]()
michaela počkala jsem si a samo to ke mně přišlo![]()
viktorka_od splavu a driv jsi jezdila? Me to hrozne laka, nikdy jsem nejezdila, jen jsem si to od malicka moc prala. Tak doufam, ze az deti odrostou a bude zase vic casu na konicky, tak se odhodlam.
Lamicka jezdila jsem i zavodne, ale davno, hodne davno. zacit muzes urcite kdykoliv, ale ta svalova pamet ci jak se to jmenuje je super, proste jako by to bylo vcera, co jsem jela naposled, i ty veci okolo jak vzit do ruky, proste automaticky. potesilo me to moc
a prekvapilo to i tu trenerku, pry: umite ve vsech chodech? ja: jasne ona: noo, to rika kazdej![]()
viktorka_od splavu to je super, muselo to byt uzasny :)
viktorka_od splavu vzala jsi to za správný konec, já ti strašně přeji , ať si všechno sedne tak jak má .
Tak Betty děkuju
viktorka_od splavu super
, a kde si jezdila, jestli můžu vyzvědět?
Přežila jsem! Přežila jsem 14tidenní šňůru v práci, proloženou brutální službou, zakončenou prvním samostatným vedení operačního programu ever (dobro došli), 2x 10hodinová šichta na ambulanci included. Do toho valící se běženkyně z UA, namnohdy bez tlumočníka, v jednom případě dokonce neslyšící s tlumočením přes dva znakové jazyky online. Dotáhla jsem děcka domů, napsali jsme úkoly, vyfoukaly vajíčka do školky, nacpala jsem pračku a hodila nohy hore. Jsem mrtvá, dala jsem tomu asi 2kg váhy, nechci to znovu zažít a přitom vím, že to je jen ochutnávka na léto, dovolený, zástupy atd.. a taky vím, že s tím neumím praštit, protože přes tu únavu jsem nakonec vždycky spokojená s výsledkem. Není mi pomoci.
Líbí se mi příspěvek viktorka_od splavu se zmínkou o koních - to ti strašně moc přeju ![]()
a k těm partnerským záležitostem- tohle je moje největší klika v životě, že jsem naprosto neuvěřitelnou náhodou natrefila na člověka se kterým k sobě patříme jak zámek a klíč. Pro kterýho nebudu nikdy za služku, který zvládne domácnost a děti skoro stejně samozřejmě jako já, považuje mojí práci za důležitou, přeje mi každou minutu z té trochy mého osobního volna, umí mě rozesmát a já v něm po 20ti letech pořád vidím toho vytáhlýho kluka s úsměvem na tváři a očima jako zpěněný moře, jako v ten úplně první moment, co jsme se potkali.
marieu myslím, že ty jsi to, co si představuju pod pojmem lékař. A moc ti přeju, že máš prima rodinu!
...celý krásný...![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.