Luna vlasy krásne, jeeej ty mas kazde oko inej farby ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna chválim aj tu,si kočka, vlasy super
Luna krasny vlasy. Ja jdu ve ctvrtek, ale mam to ted v takovym divnym stavu a mam pocit, ze ten muj kadernickej hosik zacina nejak blbnout, tak jsem trochu v obavach.
Luna wow! Paráda! ![]()
Luna krasa :)
Dekujuuu![]()
mám z toho dobrý pocit. A kadeřnice mi pochvallila vlasy, jen že bych si neměla dávat tu barvu z drogerky, že se mi to cuchá, no
Já vím...
Dostala jsem kompliment na tasku a musim rict, ze napis me vystihuje vic nez dokonale.

tina Je to hezky!
tina
... šla jsem kvůli tobě vyfotit tu svou vystihující tašku:

...tak tu bych taky brala![]()
marieu
ale že by zrovna tebe vystihovala..
tina přijde mi, že na ten titul lítám od čerta k ďáblu dost!
marieujezis ta by se mi ale hodila. Jen dcery si to uz umi prelozit
Tašku měli svého času v knihkupectví Academia na Václavském náměstí. Kupovala jsem i "Facebook is not Franz Kafka" a naopak dostala "Tinder is not Romeo and Juliet". Queen of fuckin' everything ale vede.
Dneska na titulce zpravodajství idnesu je fotka paní v dece. Deka vypadá jako ta, co jsem dávala do sbírky na Ukrajinu. Tak mě to tak nějak potěšilo, že vidím výsledek. ![]()
V lete stravime dva mesice u bodamskeho jezera ![]()
partner tam jede pracovne a ja se k nemu prifarim, budu pracovat odtud a spojime to s nejakou dovolenou. slibuju si od toho zmenu prostredi po tom, co jsem nejdriv kvuli korone a pak kvuli operaci furt drepela doma. konecne budou vikendove vylety do hor, jupi!
Lilly_Ku to zní naprosto pohádkově:) Trochu ti to závidím a moc přeju samozřejmě![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my