marieu já jsem taková naprosto nepoeticka duše, takže mi na tvém příspěvku zaujalo to sklizeni svetru.
Měla jsem v plánu to samé, pustila si k tomu Metallicu, pak se koukla na předpověď počasí na velikonoce a zase jsem tam ty svetry nechala a uvařila si kafe. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato Je, to je hezký. Teda vlastně není. Ale ve finále je ![]()
Konečně jsem se dokopala a postavila další regál v obyvaku a celý to přeskládala. A konečně po letech z krabic vyndala anglický královský porcelán. A sambo mi udělal věšák na pánve na zdi, boží to je.
andulka01 Fotky nebudú? ![]()
Sairon hledala jsem si to na mapě a zdálo se mi to daleko. Ale ukazuje to jen 21 minut autem. Super, díky za tip, kouknu na to blíž
.
andulka01 Moc hezký. Přijdu na čaj. ![]()
andulka01 máš to krásné.
Sweet Potato Přijď, ještě by tu někde měl být poslední balíček královského Earl Graye ![]()
andulka01 mas to paradne. A velmi sa mi páči tvoj riad (nadobi). ![]()
Janulik03 Díky, je to takový co život dal (a vzal).
Pinot Noir Dekuji
andulka01 to modrobily namornicky je krasny.
Biely kvet zas ale nečekej zázraky
Veľmi pekné, také útulné. ![]()
Prosimtě ta pánev/hrnec vpravo - vaříš v tom normálně? Já mám tyhle měděný (mosazný nebo co?) asi tři zděděný, ale visej mi jen na zdi jako na ozdobu, vařit se v tom bojím aby to nepouštělo nějaký jedy ![]()
Jako, fakt mě dnes potěšilo, když jsme se šéfem cosi rozebírali a já měla nápad, který on obratem označil za "fucking briliant idea". Až je mi líto, že mu možná uteču ke konkurenci... ![]()
![]()
Ten článek mě moc neuklidnil, protože mi nejde o likvidaci e.coli - přece tu zlikviduješ tím vařením v každý nádobě... to jest pokud nejíš polosyrový maso. V tom to není, spíš mi šlo o to jestli se neuvolňuje něco z toho hrnce/materiálu samotnýho.
Jako, fakt mě dnes potěšilo, když jsme se šéfem cosi rozebírali a já měla nápad, který on obratem označil za "fucking briliant idea". Až je mi líto, že mu možná uteču ke konkurenci...
tak zas je dobre, kdyz clovek odchazi a ostatni po nem placou ![]()
Nové vlasy!![]()

krásná jsi a vlasy super![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY