Renusatko Nene, my právě taky hodně chodíme, jen ségra občas přes nějakej palouk proběhne tak tomu říká běhání. Teď pojedeme ten švagra stajl, jen se musíme nejdřív vykuryrovat, ten novej životní styl obsahuje hodně zmrzliny.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko a stýkáš se s malými dětmi? Já bych to hodila na ně![]()
Evaeva Malé děti v rodině mám, hlídm často hlavně nemocné
. Ale zase myslím, že jsem odolná z práce. Člověk ty nemocné lidi potkává pořád.
Renusatko té imunizaci bych věřila, učitelky z MŠ taky nejsou pořád na hromadě. A nebo jseš nadžena![]()
Karja dobre, tak tenisky prestávam hľadať a z chladničky vyťahujem koláče od svokry ![]()
A taky mi včera udělalo radost pečení chleba v obecní peci v Lenoře
...sice v zimě a dešti,ale ten čerstvý chleba vytažený z pece...ta kůrčička,ta chuť
takže to funguje?? já jsem loni někde četla, že pán už s tím nebude pokračovat
Maureen Ty jsi v Krumlově? Ten mám moc ráda :-). A jak tam je, po covidu? Vrátily se davy?
my jsme byli v Krumlově v sobotu (a předtím v prosinci :-) a jsem ráda, že se tam vrátili lidi.. nejsou to úplné davy, jako předtím, ale už je tam zas živo (měla jsem tedy trochu jiný pocit než maureen)
Magráta Já se už taky těšila na turisty v Praze, ale to, co se teď dělo o Velikonocích, mě z toho zase vyvedlo :-). Nejhorší jsou tedy ti na kolech a koloběžkách, většina z nich na tom sotva sedí...
Muzikal o zachrane oleandru ![]()
Magráta do Lenory jsme se chystali už mnohokrát,ale neklaplo to (byli jsme v ČK buď týden před/týden po..ted jsem to našla na netu a vyšlo to
přijeli jsme v 11:15 a pan pekař práve vytahoval chleby z pece...musela jsem se držet,abych jeden nechňapla a nezdrhla s ním
...snad se prý v té tradici bude pokračovat
Mame roky v garazi prastaru skrinu. Dnes som zistila ze je vo vybornom stave, len je treba z nej vyprafat prilby a hasičské hadice a bude po obruseni a natreti krasna. Uuuz sa na tu pracu a výsledok teším.
Janulik03 a my sa tešíme na fotky. Vekom prichádzam aj ja na čaro starožitných kúskov.
Uz mam chlapy doma, i s diplomem:)

tina to je tak milý
a hezký.
Tak Betty vid, reklo by se takova blbost, ale ten hrdy vyraz kdyz mi diplom doma ukazoval....![]()
tina to je super ![]()
tina to je pěkné! A jsem ráda, že už ho máš doma.
tina to je moc hezke ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my