Biely kvet Wow!! Taky by mě zajímala ta role!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie My mame ve tride Joogle/ misto Googlu, schytala to nase nejchytrejsi holka jmenem Julie, tak ji upravili prezdivku na miru.![]()
Biely kvet Krásné - kytice, pozorný syn a oceňuji i odvahu jít v "pokročilém věku"
s kůží na trh!
Ďakujem, Hanka.![]()
Biely kvet teda ty jsi dobra!![]()
Aranel jupi, pubkvizovou skupinu teda zavidim![]()
ja si vcera byla vyzvednout nejakou vybavu a zitra zacinam s pravidflnyma vyjizdkama![]()

Biely kvet Ta kytice je krásná. A můžu vědět, jakou roli sis zahrála?
Nóbl paničku v domove dôchodcov....![]()
stes Catherinne Kan Ďakujem, ste zlaté. ![]()
Luna Joogle je boží! ![]()
![]()
viktorka_od splavu No teda! ![]()
Garfie jo, mam fakt super draky. A to jsem teda ze zacatku fakt mela co delat, abych vydrzela. A vyplatilo se![]()
A potesilo me, ze rodice od prvnaku koupili jejich ukrajinske holcicce novou ruzovou supr cupr aktovku jako welcome darek od tridy.![]()
viktorka_od splavu zavidim...krasny
Luna Tak to je fakt hezký!
Syn dneska byl naposled ve škole a přitáhl horu dárků, několik knížek od spolužáků a taky památník s fotkama a se vzkazama od dětí, většina mu tam vepsala telefon nebo e-mail, ať se ozve, no milý to je! :-)
Tak konečně jsem ze zetě vyrazila nějaký info!
Boyfriendova matka je policistka... rozvedená s dvěma dětma (Hugo je ten starší) ve střídavce - to jest s bejvalým snad korektní vztahy takže žádný vražedný prostředí.
Návštěva proběhla v cajku... mladý se po chvíli uklidili do apartmá zřítelnice, kde se věnovali... no ani nechci vědět čemu
a rodičovstvo hrálo karty ![]()
A zřítelnici přišlo předběžný vyrozumění že škola cajk
takže naše větev rodiny vyhrála a bude mít dalšího umělce v portfoliu ![]()
barbucha Tak super, gratuluju. Já to říkám furt, že geny nevyčůráš. Ehm, v případě mého synka to říkám jinak, že geny jsou svině! haha.![]()
barbucha No bezva, nakonec by to i mohlo vydrzet, co? ![]()
Po dvou letech konečně zase na Skale.

Pavlena To je nahodou super prezdivka. A krasne jmeno.![]()
Ja mam ve tride Viktora, ale ten je velmi vzdalen tomu, aby takovou prezdivku kdykoli ziskal. Jeho asistentka do me sije, at ho necham rupnout, ale to ja proste neudelam.![]()
barbucha moc zritelnici gratuluju
Samé dobré zprávy! A gratuluji zřítelnici! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my