continuity u nas taky, minimum je 2 kosile a kravata. Nekdy i 2 kosile nebo tricka stejne, kdyz se mu libi. A taky uz se spletl a prinesl stejne tricko, co uz mel doma 2x a vsechny si vzal na dovolenou. Takze to pak vypadalo, ze se vubec neprevlika, chlapi kazdy den v jinem modelu a ten muj furt totez.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mermaid Bari
Teda ani tak to Bari samotne jako okoli, cela ta oblast. Nezapomente na Materu!
Můj daaaavný ex mě pozval na poslední koncert ever té "naší" kapely. Měla jsem trochu strach jestli nebudeme trapní a ne, bylo to skvělé, báječně jsme si popovídali, podrbali současné partnery, koncert, na kterém se sešly máničky čtyř generaci, byl super, po něm jsme ještě seděli s drinkem v parku, já byla dokonce i dost vtipná a prý okouzlující (kecal, ale milý to je).
Samé příjemné počtení, dobrých zpráv a krutopřísnych kousků není nikdy dost ![]()
continuity u nas taky, minimum je 2 kosile a kravata. Nekdy i 2 kosile nebo tricka stejne, kdyz se mu libi. A taky uz se spletl a prinesl stejne tricko, co uz mel doma 2x a vsechny si vzal na dovolenou. Takze to pak vypadalo, ze se vubec neprevlika, chlapi kazdy den v jinem modelu a ten muj furt totez.
![]()
Můj daaaavný ex mě pozval na poslední koncert ever té "naší" kapely. Měla jsem trochu strach jestli nebudeme trapní a ne, bylo to skvělé, báječně jsme si popovídali, podrbali současné partnery, koncert, na kterém se sešly máničky čtyř generaci, byl super, po něm jsme ještě seděli s drinkem v parku, já byla dokonce i dost vtipná a prý okouzlující (kecal, ale milý to je).
Hezký! A podle popisu to vypadá na Půlnoc (+ Psí Vojáci Tribute) v Akropoli? :-) To bylo super!
... pokračování bylo na Letné v jedné hospůdce... a jsem moc ráda, že jsem si dnes mohla přispat :-)
domenica Ano, Půlnoc
v Akropoli. Strašně dlouho jsem tam nebyla, Půlnoc jsem v podstatě dvacet let neposlouchala, ale včera mi naskočily texty raz dva. A Míša má neuvěřitelnej hlas ![]()
Jsem ráda, že sis to užila, i tu hospůdku ![]()
andulka01 Super! Škoda, že nevidíme do jeho hlavy, jak mu to tam dneska šrotuje, coby-kdyby.![]()
Kan Neboj, na "coby-kdyby" taky došlo
Já to vím, že jsem pro něj celoživotní, ale osud šel jiným směrem. A popravdě, víme oba, že by nám to dlouhodobě nešlo. Tyjo, je to skoro třicet let. On dvě děti a vnučku, teď spokojený s přítelkyní. Dopadlo to dobře.
Ale mám moc velkou radost, jak se vidíme třeba po deseti letech (vídali jsme se na třídních srazech třeba) a vplujem do rozhovoru jako by nebyly. Je to můj intelektuální druh ![]()
Kokoska zrovna Materu asi nedáme
budeme odkázáni na veřejnou dopravu, takže zatím je v plánu Monopoli, Polignano a Alborebello, tam to zvládneme jednoduše vlakem/busem, uvidím no, ještě musím všechno nastudovat
Mermaid to je dobry vyber, ono i to Bari ma hezke stare mesto. Miluju ty krivolake ulicky a kamenne domy, jen tak se prochazet a nasavat atmosferu, sednout si na kafe...
marieu skvělá práce v ambulanci!
andulka01 já mám pocit,že když se už běžný chlap vypráví do obchodu, tak už je ochoten utrácet a chce to mit všechno rychle z krku. Můj otec pod dva obleky a čtyři košile ani nešel, když už ho tam máma dostala.
Můj muž je to samé, jdeme pro triko a domu nesu dvoje kalhoty, tři trika a mikinu.
Tak to my jdeme jednou za rok. To už musím být úplně vytočená a vyházet půl skříně starých věcí. Doneseme tak 4 košile, minimálně 10 triček, dvoje rifle, prádlo, dvoje boty a rok ho tam zase nedonutím jít![]()
.
Kokoska Tak to jsem asi vítěz. Manžel jde pro triko, doma udělá test pračka na 60, sušička, vyjde mu velikost, koupí stejné 7 x černé, 5x bílé, 5x šedé (stejné), džíny 3x černé, 2x modré (stejné) ve dvou různých délkách kvůli odlišným typům bot, černý kašmírový svetr 2x, vyštíhlené košile bílé, černé, džínové po dvou, hromadu trenek a ponožek a za rok vše vyhodí a jde pro stejný nákup...
Tý jo, můj muž na někom uvidí nějaký triko, který se mu líbí a chodí do obchodů tak dlouho, dokud jej nesežene. Teď už rok nahání černý Converse s hvězdou přes prsa, a jiný nechce. Eshop být nemůže, musí vyzkoušet, protože mezi S a M je hrozný rozdíl 1 cm. Jinak chtěl roubovaný melouny, který jsme dnes dostali, tak si koupil dvě sazenice a flirtoval děsně blbě, o ceně, prej za nákupku to má. Nic jsem ho nenaučila, ale dovalil kafe aspoň.
999 jednou za rok to jde, ale![]()
Kokoska To že nakupuje jednou za rok je dobrý, ale to, že vypadá, že má jen jedno, dvoje oblečení je slabší :-).
999 a proč to vyhodí? To za rok tak onosí? ![]()
999 oni to chlapi vidi jinak, kdyz na kusy maji vseho dost, vzor a barva je podruzna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my