Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. května 2022 08:53

continuity u nas taky, minimum je 2 kosile a kravata. Nekdy i 2 kosile nebo tricka stejne, kdyz se mu libi. A taky uz se spletl a prinesl stejne tricko, co uz mel doma 2x a vsechny si vzal na dovolenou. Takze to pak vypadalo, ze se vubec neprevlika, chlapi kazdy den v jinem modelu a ten muj furt totez.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. května 2022 08:56

Mermaid Bari Teda ani tak to Bari samotne jako okoli, cela ta oblast. Nezapomente na Materu!

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 13. května 2022 08:58

Můj daaaavný ex mě pozval na poslední koncert ever té "naší" kapely. Měla jsem trochu strach jestli nebudeme trapní a ne, bylo to skvělé, báječně jsme si popovídali, podrbali současné partnery, koncert, na kterém se sešly máničky čtyř generaci, byl super, po něm jsme ještě seděli s drinkem v parku, já byla dokonce i dost vtipná a prý okouzlující (kecal, ale milý to je).

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 13. května 2022 09:02

tzaziki continuity marieu 

Samé příjemné počtení, dobrých zpráv a krutopřísnych kousků není nikdy dost

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. května 2022 09:09
Reakce na Kokoska:

continuity u nas taky, minimum je 2 kosile a kravata. Nekdy i 2 kosile nebo tricka stejne, kdyz se mu libi. A taky uz se spletl a prinesl stejne tricko, co uz mel doma 2x a vsechny si vzal na dovolenou. Takze to pak vypadalo, ze se vubec neprevlika, chlapi kazdy den v jinem modelu a ten muj furt totez.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. května 2022 10:27
Reakce na andulka01:

Můj daaaavný ex mě pozval na poslední koncert ever té "naší" kapely. Měla jsem trochu strach jestli nebudeme trapní a ne, bylo to skvělé, báječně jsme si popovídali, podrbali současné partnery, koncert, na kterém se sešly máničky čtyř generaci, byl super, po něm jsme ještě seděli s drinkem v parku, já byla dokonce i dost vtipná a prý okouzlující (kecal, ale milý to je).

​Hezký! A podle popisu to vypadá na Půlnoc (+ Psí Vojáci Tribute) v Akropoli? :-) To bylo super!

... pokračování bylo na Letné v jedné hospůdce... a jsem moc ráda, že jsem si dnes mohla přispat :-)

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 13. května 2022 10:49

domenica Ano, Půlnoc v Akropoli. Strašně dlouho jsem tam nebyla, Půlnoc jsem v podstatě dvacet let neposlouchala, ale včera mi naskočily texty raz dva. A Míša má neuvěřitelnej hlas

Jsem ráda, že sis to užila, i tu hospůdku

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. května 2022 10:54

andulka01 Super! Škoda, že nevidíme do jeho hlavy, jak mu to tam dneska šrotuje, coby-kdyby.

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 13. května 2022 11:03

Kan Neboj, na "coby-kdyby" taky došlo Já to vím, že jsem pro něj celoživotní, ale osud šel jiným směrem. A popravdě, víme oba, že by nám to dlouhodobě nešlo. Tyjo, je to skoro třicet let. On dvě děti a vnučku, teď spokojený s přítelkyní. Dopadlo to dobře.
Ale mám moc velkou radost, jak se vidíme třeba po deseti letech (vídali jsme se na třídních srazech třeba) a vplujem do rozhovoru jako by nebyly. Je to můj intelektuální druh

Online Mermaid
příspěvků moje polička 13. května 2022 11:08

Kokoska zrovna Materu asi nedáme budeme odkázáni na veřejnou dopravu, takže zatím je v plánu Monopoli, Polignano a Alborebello, tam to zvládneme jednoduše vlakem/busem, uvidím no, ještě musím všechno nastudovat

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. května 2022 13:06

Mermaid to je dobry vyber, ono i to Bari ma hezke stare mesto. Miluju ty krivolake ulicky a kamenne domy, jen tak se prochazet a nasavat atmosferu, sednout si na kafe...

Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 13. května 2022 14:23

marieu skvělá práce v ambulanci! 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 13. května 2022 15:28

andulka01 domenica jůůů Půlnoc! Já si je užila minulý pátek v Brně, bylo to bezvadný..! 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. května 2022 16:03
Reakce na continuity:

andulka01 já mám pocit,že když se už běžný chlap vypráví do obchodu, tak už je ochoten utrácet a chce to mit všechno rychle z krku. Můj otec pod dva obleky a čtyři košile ani nešel, když už ho tam máma dostala. 

Můj muž je to samé, jdeme pro triko a domu nesu dvoje kalhoty, tři trika a mikinu. 

​Tak to my jdeme jednou za rok. To už musím být úplně vytočená a vyházet půl skříně starých věcí. Doneseme tak 4 košile, minimálně 10 triček, dvoje rifle, prádlo, dvoje boty a rok ho tam zase nedonutím jít

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 13. května 2022 16:32

Kokoska Tak to jsem asi vítěz. Manžel jde pro triko, doma udělá test pračka na 60, sušička, vyjde mu velikost, koupí stejné 7 x černé, 5x bílé, 5x šedé (stejné), džíny 3x černé, 2x modré (stejné) ve dvou různých délkách kvůli odlišným typům bot, černý kašmírový svetr 2x, vyštíhlené košile bílé, černé, džínové po dvou, hromadu trenek a ponožek a za rok vše vyhodí a jde pro stejný nákup...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. května 2022 16:53

Tý jo, můj muž na někom uvidí nějaký triko, který se mu líbí a chodí do obchodů tak dlouho, dokud jej nesežene. Teď už rok nahání černý Converse s hvězdou přes prsa, a jiný nechce. Eshop být nemůže, musí vyzkoušet, protože mezi S a M je hrozný rozdíl 1 cm. Jinak chtěl roubovaný melouny, který jsme dnes dostali, tak si koupil dvě sazenice a flirtoval děsně blbě, o ceně, prej za nákupku to má. Nic jsem ho nenaučila, ale dovalil kafe aspoň.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. května 2022 16:58

999 jednou za rok to jde, ale

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 13. května 2022 17:34

Kokoska To že nakupuje jednou za rok je dobrý, ale to, že vypadá, že má jen jedno, dvoje oblečení je slabší :-).

Offline SunEclipse
3472 příspěvků moje polička 13. května 2022 17:35

999 a proč to vyhodí? To za rok tak onosí?

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. května 2022 17:48

999 oni to chlapi vidi jinak, kdyz na kusy maji vseho dost, vzor a barva je podruzna