SunEclipse Jo, unosí. tričko na den je jasný, džíny na dva, pračka, sušička, ono se to sepere a černá už pak není černá :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 prát džíny co dva dny? ![]()
tak nevím, asi abych šla psát do přiznání, že jsem šmudla až čuně..![]()
![]()
Kokoskamuj muz nesnasi nakupovat v Nemecku.Tady bych ho vubec do obchodu s oblecenim nebo obuvi nedostala.Jen do Oliveru se mnou jezdi.Tam mu nesedi kalhoty tak ty mu musim kupovat sama jinde.![]()
Ale v Italii a v Recku nakupuje rad,ted si koupil kdyz uz ja z recka odletela ruzovou kosili a ruzovy polotriko a i modry a vzorovany.![]()
SunEclipse ja bych si taky dziny vic jak dvakrat nevzala.![]()
SunEclipse Ono záleží jestli je máš celej den nebo pár hodin, co v nich děláš atp. Teď na mateřský je to dobrý, vyloženě nosím věci než jsou viditelné špinavý, protože jsou dost brzo:-D....žádný prací dilema. Jen ta batikovana mutterparka je úplně zázračnej kus, minule mi na ní holky vylily láhev s jahodovym čajem...a nic...nic nebylo vidět, fleky se slily:-D i jsem na to nějak zapomněla a nosila jsem to ještě tejden:-D
Karja ja v nich jdu 20 minut do prace tam se prevlecu a pak zas dvacet minut domu.![]()
Zarinya No tak to je škoda vody, elektriky, práce....:-D
Karjano ja malo co oblecu dvakrat asi jen ty dziny,no.
Zarinya u nas to je jednoduchy. M&S a Humanic na veci do prace, pradlo a pyzama, Bushmann a Sportissimo na volnocas. Jiny obchody neexistujou.
Kokoska aspoň má hned vyřízeno. Ženská by obíhala kde co, jestli to někde nebude lepší![]()
Evaeva no já mám oblíbené tři značky bot a asi tři hadru. Časem se to mírně proměňuje, ale fakt lehce.
Jinam ani nelezu, vůbec tam neumím nakupovat. To je zbytečný čas.
Teď jsem teda udělala pokus s tím COS.
Evaeva to bylo vysvetleny v te divadelni hre Cavemann. Muz je lovec, bum, kosile, prask, kalhoty, pifpaf, boty, jdu domu. Zena je sberac, tady sice klasy jsou, ale tamhle by mohly byt lepsi, a co tuhle, nebylo by to dobry do hrnce, tam na slunci to asi bude zralejsi... ![]()
Kokoska jojo, viděla jsem
pro mě jsou mor ty Zalanda a podobně. Tam toho mají tolik a já mám občas tndence to procházet celý, jestli nenajdu ještě lepší![]()
Kokoska Já nevim, ale sambo sbírá teda hadry leckde. Akttuálně má několik svetrů po svým kolegovi:-D.
Evaeva já když si to v zalandu dobre vyfiltruji, zbydou mi tři strany a to si kolikrát ani nevyberu. ![]()
Ale já teda dost filtruji podle značek. To je pak šup šup
Zena je sberac, tady sice klasy jsou, ale tamhle by mohly byt lepsi, a co tuhle, nebylo by to dobry do hrnce, tam na slunci to asi bude zralejsi...
Jezis, to je ale presny!
Já jsem očividně lovec. Jazz radost z výběru nemám vůbec a ještě když člověk nic nekoupi. No to je už úplná frustrace.
Zas mě to čeká s dětma o víkendu.
No slíbila jsem jim dva obchody, tak to treba nebude tak strašné. Vůbec nevím proč banky blokují dětem transakce na 500. Bych jim poslala peníze a ať se ukážou, co umí, stejně už mají svoji hlavu. Předevčírem si starší pritahla vcelku příčetné tričko.
SunEclipse Tak to je individuální. Někomu prostě vadí vysezená prdel :-).
continuity jenže já tam většinu značek neznám:) Doma mi to kupodivu moc nevadí, ale naživo mě to taky frustruje.
Tak dej holkám hotovost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my