jseš si jistá, že je to téměř ze smeťáku? Favorit se vrátil
Co Vám dnes udělalo radost.?.
huf, ešteže tak...
tak tam hrozí tak maximálne odrenina a predpokladám, že na to existujú aj tie správne retro-náplaste
.
Tak to teda držím palce, ať se vám někdo nebo něco nepřimotá pod kolo. Blbě spadnout se dá kdekoli.
Ale k retro kolu by se možná hodilo tohle :)

Jo :-) jsem, on přítel ty kola staví :-) z vyřazených rámů dokáže udělat docela luxusní kousky.
A Favorit má showroom ve Vinohradském pavilonu, moc pěkné a velice drahé kousky. Do pavilonu (The Stockist) se chodívám kochat a inspirovat docela často, teď mám políčeno na hrníček Pantone.
Hele, někdo něco se může přimotat kdykoliv a kdekoliv. To abych se bála vylézt na chodník. Jsem fatalista, hlavně spíš nechci ublížit já někomu dalšímu.
Retro doooobrý :-) ale zas tak odvážná nejsem, spíše nenápadně :-)
Aha, škoda
Ba ne, je to super, když někdo umít vrátit věci její hodnotu.
Jé, dáte někdy fotku kola? By mě to fakt zajímalo:-).
Potěšily mě švédský dráhy, který poměrně promptně uznaly, že mi musej proplatit toho taxíka z letiště
Teda nevím, jestli by je nevyšlo levnějc zavést při výpadku nějakou náhradní dopravu, když stejnej nápad jako já mají určitě vždycky stovky lidí...
Ty jo, tak to by u našich Českých drah asi nehrozilo, že bys uspěla, co
?
No, jak to tady tak vidím, tak možná po odvolání do Štrasburku, po pár letech...
Mam radost, ze jsem si dnes umotala svou prvni tetivu
Já mám v tomto ohledu s ČD zkušenost velmi dobrou. V loňském roce jsem uplatňovala odškodnění za téměř tříhodinové zpoždění vlaku z Vídně z důvodu závady na lokomotivě a a dostali jsme odškodnění 50% z ceny jízdného a 100% náhradu za nevyužité místenky (museli jsme čekat na jiný vlak). To vše se vyřídilo během dvou týdnů a musím říci, že mě to velmi mile překvapilo.
Zlatý hřeb letošních, v Polsku prožitých, Velikonoc: náš korejský známý si vlastnoručně upletl pomlázku na svou italskou manželku a naše ukrajinská kamarádka mu při tom anglicky vysvětlovala, co znamená Hody hody doprovody![]()
boží!
Moc by me zajimal anglickej ekvivalent doprovody (nebo alespon i ceskej vyklad) :-D
Haha, http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=7649, ovšem Korejci toto zůstalo utajeno, ten se dozvěděl něco o slavnostech, jídle a tím to myslím haslo.
Zlatý hřeb letošních, v Polsku prožitých, Velikonoc: náš korejský známý si vlastnoručně upletl pomlázku na svou italskou manželku a naše ukrajinská kamarádka mu při tom anglicky vysvětlovala, co znamená Hody hody doprovody![]()
![]()
. Tak dík. Právě jsem si poprskala tablet
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.