slniecko Ďakujem za upozornenie, príspevok som vymazala. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Našla jsem ve starém diáři básničku, kterou složila dcera ve třech letech ![]()
notna
To jsou krásné nálezy. Já kdysi objevila v knize dopis Ježíškovi, co psal syn mojí kamarádky (měla knížku kdysi půjčenou). Byl starý minimálně 10 let, taky ji to dojalo.
Ja nedavno nasla synuv dopis Ježíškovi s dozazem, jestli treba nevi, kde je jeho ztracena bunda![]()

Část lego Řopíku s kulometem vevnitř.
notna dík, on to vlastně není řopík, ale srub tuším, mě se tp plete. ![]()
Gatita
to je moc hezké
Gatita
krásný
Mne tak nejak už mesiac robí radosť, že konečne prvýkrát vo svojich 38 rokoch mám prácu, ktorá ma baví a napĺňa.
A je strašne fajn mať popri utieraní detských ritiek a plácaní sa od neporiadku v obývačke k neporiadku v kuchyni mať nejaký kariérny cieľ
betsey to ti prajem
a obdivujem, ze zvladas pri detoch. A teraz by ma zaujimalo co je to za pracu, ja som myslela, ze tvoj ciel je instruktorka jogy, ale zjavne som si myslela blbo :))
Mrakoplas ja som si tiež myslela, že môj cieľ je inštruktorka jogy
až keď vlastne teraz od septembra začínal nový kurz pre inštruktorov dokonca online, čo by som v pohode zvládla a ja som stále odkladala a odkladala prihlášku až mi nakoniec došlo, že to nechcem ![]()
Ja som po tej mojej nenávidenej práci v korporáte pred dvoma rokmi prišla na to, že chcem robiť niečo úplne iné, zmysluplné. Chvíľu som chcela byť aj dula, chvíľu viesť meditácie, chvíľu byť učiteľka v MŠ, až som nakoniec skončila....v investičnom sektore ![]()
betsey no takze mi poradis kam vrazit peniaze, ktore mi uz dva roky lezia na ucte a stracaju na hodnote, lebo neviem co s nimi?
. Povodne som chcela kupit nejaky pozemok ale trochu sa obavam, ze za par rokov budeme chciet z tejto sialenej krajiny zdrhnut a pozemok do kufra nedam :))). Ja som v tomto uplne marna, aj po precitani x clankov absolutne netusim kam tie peniaze dat.
betsey a je super, ze si sa nasla, ja sa uplne nenajdem asi nikdy. Teda aj by som vedela co ale su to zrovna veci, na ktore absolutne nemam talent ani povahu ![]()
Mulen jasnej srub.
Buď ráda že je z lega, u nás doma se vyrábělo např. z lamina, hlíny, pilin. Ale ve velikosti minimálně 1x1m. ![]()
JankaM no hele, planuje se na zahrade betonovy model vcetne vyztuze![]()
betsey Představ si, že zrovna jedna moje kámoška teďka začala dělat to stejný, zatím jen koníček pro sebe a pak se chce prý časem osamostatnit a živit se tim.
Mrakoplas Hele prej akcie, na nějakých světových trzích, prostě do českých firem neinvestuje. Ale nevím, pro mě by to nebylo, ja bych furt koukala jak rostou a neprodala, a pak by spadly:-D
Mrakoplas já myslím, že ten pozemek pak prodáš, a nebo kup rovnou něco v cizině, nedávno se tu nakupovaly nějaké italské "chalupy" ne?:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my