Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2023 15:40

Aranel florbal byl nejlepší my měli celkem sportovně laděnou třídu, takže to nebyla taková hrůza, ale mělo by se to dělat úplně jinak, no

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 09. února 2023 15:49

Aranel jj, my jednou nějakým nedopatřením hráli na dvoře badminton a ringo a všichni byli nadšení, no a pak zase zpátky k volejbalu no...

Offline dzizisketa
8916 příspěvků moje polička 09. února 2023 15:57

monis 

Cokoli na známky bez předešlého tréninku, atletika i gymnastika

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2023 16:01

dzizisketa u nás trochu trénink byl, ale tohle nenatrénuješ za dvě hodiny. Známkovat výkon mi přijde v tv mimo, u nás ty parametry nebyly úplně mírné. Plavání jsme měli 2x týdně dva roky, ale stejně jsem na 1 nezaplavala nikdy.

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 09. února 2023 16:15

Evaeva já bych výchovy řešila zápočtem už od zš

dzizisketahlavně ten běh

Offline letfenixa
10841 příspěvků moje polička 09. února 2023 16:21

@notna áno, napísala si to presne

continuity keďže majú na  tv všeličo,  prečo zrovna sa chodí na týždenný lyžiarsky? A nie na tenisový?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2023 16:37

monis ano, od první třídy. Nebo maximálně dvojka, ale spíš za snahu. Vůbec nejlepší by bylo slovní hodnocení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2023 16:39

letfenixa u nás se jezdilo ještě na letní sportovní kurz. Ty lyže jsou takový pozůstatek, ale zase je v rámci tv těžko natrénuješ.

Offline letfenixa
10841 příspěvků moje polička 09. února 2023 17:03

Evaeva aj tenis. Alebo cyklistiku.

Offline Myrtila
5267 příspěvků moje polička 09. února 2023 17:08

Tyjo, volejbal na tělocviku, ten jsem taky nesnášela, tehdy jsem hrála na klavír, tak jsem prohlásila, že si nehodlám zlomit prsty, a prostě jsem se tomu míči vyhýbala  Jinak teda náš tělocvik byl dost zoufalý ve smyslu, že jsme všechno dělali na známky bez předchozího tréninku, a k tomu tělocvikářka komentovala, proč nám to nejde - velká prdel a tak. Fakt doufám, že toto už se dneska neděje. 

Offline continuity
42703 příspěvků moje polička 09. února 2023 17:58

letfenixa jakože tenis je levnější než lyže?

Prostě tam mají všechno možné a za mě je to dobře. 

Offline letfenixa
10841 příspěvků moje polička 09. února 2023 18:02

continuity nie, že prečo práve lyže.  Kto to rozhodol? 

Alebo by sa mi cyklistika pozdávala. Poznať pravidlá cestnej premávky potrebujú všetci ako soľ.

Offline continuity
42703 příspěvků moje polička 09. února 2023 18:04

letfenixa tak to kolo, včetně pravidel se v ČR taky normálně vyučuje. Děti jezdí na dopravní hřiště a dělají z toho i řidičák. 

Offline continuity
42703 příspěvků moje polička 09. února 2023 18:05

letfenixa kromě toho tenisu, kterej je ale fakt drahej, se asi v rámci toho přehledu děti dostanou k leccemu. 

Offline letfenixa
10841 příspěvků moje polička 09. února 2023 18:15

continuity normálne celý týždeň? Aj po ceste chodia?

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 09. února 2023 19:04

Tělocvik jsem nesnášela. Mála, tlustá, s brejlema, co by si radši četla. Trénink v rámci všeho probíhal, že dvě hodiny se cvičila technika a pak se jelo na výkon. A míčové hry, kde jsem naštěstí nebyla do týmu vybirana jako poslední, ale vetsinou ta třetí od konce. Volejbal ještě šel přežít, že člověk víceméně stal na miste, ale basketbal s 160 cm a běháním byl horší. Naštěstí jsme na základce na všechny výchovy měly rozumbecuciteljy a pokud člověk nezlobil a nerusil, tak dostal na vysvědčení za 1.

Horší gympl, kde už se na známky jelo. Tak jsem se nechala u doktorky zařadit do zdravotního tělocviku, kde jsme vždy, ale opravdu vždy, cvicily na kazetu se Cindy Craford a pak šly do posilovny.

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 09. února 2023 19:49

Mam po case vecer sama pro sebe. Takze se snazim zapomenout na vsechny problemy, sedim obklopena dobrotama, popijim gin s tonikem, vim  ze za to zaplatim dvema kily navic a je mi to jedno. Musim se smat sama sobe, jiny by to vyuzil nejak aktivne a ja si tady spokojene hniju.

Offline Makara
3612 příspěvků moje polička 09. února 2023 20:01

Kokoska úplně ti rozumím a přeju načerpání energie do dalších bojů 

Online Ounz
20474 příspěvků moje polička 09. února 2023 20:04

Kokoska tak není divu, že si chceš odpočinout, člověk taky někdy potřebuje nedělat nic a jen bejt..

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 09. února 2023 20:13

Kokoska Úplně tě chápu, máš toho tolik na hrbu, že chvíli si dovolit jen spokojeně být a neřešit, jak aktivně prospíváš sobě, lidstvu, a universu vůbec, je to nejlepší, co pro sebe můžeš udělat.