dorota jéééj, Vrátna, moje detstvo ![]()
No inak....ja som mala tiež hrozné výčitky, že moje deti nelyžujú toľko, čo ja v detstve a že im dokonca lyže požičiavame (to už aj sebe, sa mi to neoplatí držať výbavu na tých párkrát do roka)...my sme vždy výbavu mali..no takú, aká sa dala zohnať, ale mali...
...potom som si musela uvedomiť, že v BA už nebol sneh na lyžovanie roky, čo sme bežne trávili víkendy na Kolibe, ešte tak občas Pezinská Baba alebo Zochova chata, ale to je fakt len pre prckov, a že ani nedokážeme byť toľko v horách....nielen kvôli financiám, ale aj kvôli voľnu!
A že veľká časť môjho lyžovania bola zabezpečená starými rodičmi v Žiline a ďalšia veľká časť zimnými tábormi, ktoré organizovala fakulta, kde učil otec a každé jarné sme tým pádom boli zas na Orave.
Inak, tie tábory tiež....my sme chodili ešte v lete na 3 týždne, neskôr na dva. Teraz je týždňový tábor terno. A verím tomu, že dlhšie by sa ani nepredali kvôli cene.
Ale zas sme boli za moje detstvo pri mori presne 2x, toľko sa našim podarilo. Naše deti sú zvynuté byť každé leto. Holt iné časy, škoda plakať, treba si užívať to, čo sa dá práve teraz.