Garfie Dcera je báječná!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie to je uzasny, moc gratuluju!
Garfie to je krásný!
Věštidlo mělo pravdu.
Garfie Ta je skvělá.
Garfie skvělé, moc gratuluji
Garfie paráda ![]()
Garfie to je krasny!
Garfie super! Gratulujem!
Garfie máš úžasné děti a vůbec jako rodina zvládáte všechno skvěle. Jen zírám. A trošku závidím, jaké máte možnosti. I když nevím, jestli by to naše děti pojaly zrovna takhle tedy.
GarfieSkvělou dceru máš!
Tento týden mi udělalo radost, že jsem byla v Budějovicích, viděla všechny důležité pamětihodnosti, jako žábu a vegan burger v řepové houstičce, (k němu ale potřebuju vysvětlení
)
A přímo u Masných krámů jsem potkala ženu s lavorem.
Tomu se říká propagace parfumanie v praxi![]()
Mha lavor je základ +Savo+škrobenka Z.
Moje dcera dostala na pátečním shromáždění celé Middle school diplom za skvělé studijní výsledky!
Wooow, gratulujem!!!!
Synovec (Kanada) hlásí potomka v srpnu, synovec (Barrandov) v dubnu. Mám velkou radost!!! Děti moje nehlásí nic.
![]()
my budeme mít v dubnu prvního bratrance z moji strany, akorat se narodí v USA a kdoví, jestli ho někdy přivezou vokázat
Děkuju všem moc!
Nejlepší je, že jí to ani nepřijde, ten diplom mi málem zapomněla ukázat a když jí babička (které jsem to hned naprášila) poslala gratulaci, tak vůbec netušila proč! ![]()
Vilemina Potrefenáhusa Jé, to je hezký! Gratuluju!!
Garfie je to hvězda..! ![]()
Dcera jela v pátek v doprovodu dvou ředitelů klienta vysvětlit ředitelům ve své bývalé firmě, co pro její současnou firmu (a tim pro klienta)dělají blbě a málo..
Královský si to užila a potěšilo moc i přiznání bývalého ředitele, že ho fakt štve, že si ji nechali odejít.
Tak mám radost ještě dnes.![]()
Dadoo ...tyjo, tak to je krásný!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my