Tešia ma fotky benatskeho karnevalu, ktory sa mi raz podarilo navštíviť. Sú to pekne spomienky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.

Malinkato opožděný ježíšek![]()
Vilemina To je ale krásnej dárek!
Len Je!!!!
Vilemina Moc hezký :-)
Mně dnes udělal radost výlet do vily Tugendhat. To se neokouká :-).
999 závidím, 2x jsem měla v Brně čas a 2x tam byla nějaká uzavřená akce.
continuity Ono je to dneska tak, že vstupenky kupuješ třeba půl roku dopředu :-(.
Mně dnes udělal radost výlet do vily Tugendhat. To se neokouká :-).
souhlasím :). Vzhledem k obtížnemu shánění lístků do vily jsem si je jednou přála jako dárek a dostala jsem rovnou 2denni workshop Camera obscura ve vile. Byl to skvělý zážitek, 2 intenzivní dny focení a prohlížení.
letolet To muselo být super :-).
999 fakt? Tak daleko jsem se nikdy nedostala. V Brně jsem pracovně často, ale půl roku dopředu to nejsem schopná naplánovat.
continuity teď jsem se koukala, lístky se prodávají asi tři měsíce dopředu, na konec května budou v prodeji od 22.2. Ale bylo tam pár míst i v březnu, vždycky po jednom lístku, tak můžeš mít štěstí. Taky bych se tam ráda podívala, ale momentálně je na mě i ten čtvrt rok dopředu moc, abych si naplánovala nějaký bezdětný víkend:(
999 bylo a vede to skvělá Gábina Kolčavová. Foceni bylo pro mě pokus-omyl, ale za ty dva dny už se prostor a atmosféra dostane pěkně pod kůži :)

999 ja mam strach, kdybych tam sla znovu, ze uz to nebude to WOW, kdyz se po prohlidce hornich mistnosti seslo dolu do toho svetleho otevreneho prostoru.
Pak jsme byli jeste dole ve vile Löw-Beer, jeste to nebylo oficialne otevrene, teprv se chystala nejaka vystava, vsechno bylo jeste prazdne. Byl tam takovy stary pan, nechal nas, at si to projdeme, sel s nama i na pudu, moc zajimavy to bylo.
letolet Moc hezký.
Kokoska Já mám wow pokaždé :-). Ten dům mě nikdy nepřestane fascinovat. Moje dcera teda říká, je to krásný, ale za ty prachy celkem píč...na :-).
999 Dcera asi bude takovej praktickej typ:-D
Karja To ne, spíš glosátor :-). Ona má v podstatě pravdu. Tatínek dá dceři pozemek jako svatební dar a podepíše jí bianco šek. A architekt se do toho opře fest. Všechny ty částky, kolik by se za to postavilo domů, jsou brutální. Jako já mu rozumím, v mém životě je krásno taky zásadní kategorie. Ale běžná populace to není schopna ocenit, vždyť ta ebenová stěna z jídelny byla 70 let v menze Právnické fakulty a nikdo si jí nevšímal, myli ji jarem a tak :-).
999 je hrozně smutné, jak krátce si ten dům užívali. Mně se líbí, že není jen krásný, ale i funkční, na tehdejší dobu tam bylo i dost technických vychytávek a tak. Ale okázalý samozřejmě je![]()
Karja ale ono je to i prakticky, krome toho, ze je to krasny. Hlavne teda prakticky bylo to sluzebnictvo k tomu, vcetne vychovatelky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my