sebestova Ses nějak rozjela. :D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 nad ním se nedá vyhrát ![]()
continuity To je zajímavý, že už podruhý tenhle týden ve mně někdo vzbudil myšlenku, jít do sklepa a zkusit, jestli bych na tom ještě uměla jezdit :-). Poprvé to byl seriál Vyprávěj, kdy dítě chtělo skateboard a v komunistickém Československu mu ho někdo vyrobil. Jako tehdy mně a já na něm jezdila do školy :-).
999 tak radši dokoukej to druhý video do konce. Nějaké modřiny to stojí.
andulka01 hele ale zrovna z mytí oken je dobrej pocit, jak je najednou přes ně vidět, zvlášť když se myjou jednou za dva roky ![]()
continuity tak to je krása. Taky bych to chtěla někdy zkusit - teda aspoň si na to stoupnout.
continuity No pořád jsem ve fázi nápadu a v tom Vyprávěj si ten kluk vyhodil rameno :-),
999 dcera na tom jezdí do školy, teď na Lipně ujeli 20km v kombu longboard, brusle, kolobežka. Ale bez helem a bez chráničů ani ránu.
999 jsem na tom stejně. Před 3 týdny jsme s otcem "stěhovali" dva 11m trámy na krakorce budoucího balkonu ve výšce 5m ve 4 lidech. Jednak to byla zajímavá aplikovaná fyzika a pak si taky člověk protáh perka na čerstvém vzduchu.
Já teda dnes uklízím od 8 hodin a není nic vidět. Zařizuji, omejvam. Kopla jsem i do stodoly a hodně, a očekávám sociálku, protože jsem u té stodoly hrozne klela, nadavala, použila jsem slovo píčovina a velká malá mi pak přišla poseptat, že slyšela, že jsem jí řekla p.co. Hrozny co! Ale on by se vytočil každej. Stěhujeme nějaké skříně a sambo chtěl vyhodit takové komody, několikrát jsem mu říkala, že ne, že ty dětské věci nemůžou být v těch velkých skříních, že tam se neudrží pořádek, že to na tak malé oblečení není přehledne. No co myslíte, s dětma to tam přendal. Po týdnu tam byl takový chaos, že jsme se ráno sotva oblikli, takže včera jsem tu smršť zase uspořádávala, trvalo to dlouho, v podstatě kompletni dvojnásobná garderoba byla úplně v převratu. abych viděla, že to ráno velkamala zase dává zpátky za arezignovaneho souhlasu tatínka a nic nedbá na moje žádosti a nenechá si domluvit. No ale ta dohra hrozná, a to jsem si to všechno prožívala sama v ložnici....
Pardon za negativní energii v tomto vlákně:D.
Karja ja tu tiež bezmocne bojujem s bordelom, strašne to tu je ![]()
![]()
marieu To je přesně ten pocit :-). Práce, ale na čerstvém vzduchu :-).
Karja fakt tlapkám. Tohle organizování věci chlapy je neštěstí. Ten můj strčí věc, kde je zrovna volné místo, takže: A. Všechny skříně jsou narvané a rozbordelene. B. Nikdo nic nemůže najít.
Má ve správě kumbal a garáž. Na kumbalu se bojím otevřít dveře, aby na mě něco nevypadlo a do garáže se brzo neb jde auto.
A ještě nadává dětem, že jsou bordelari. Jako jsou, ale po kom to asi podědily? ![]()
continuity Můj muž bordelář není, ale vyrůstal ve velkém dejvickém bytě se systematickou matkou, takže je zvyklej, že každá věc má svoje dobře přístupné vyhrazené místo (jako opravdu každá, tchyně má i zásuvku, kde má poskládané igelitové pytlíky roztříděné podle velikosti) a na to mi v našem malém bytě nemáme prostor. Takže mi muž cokoli u čeho neví, kam to přesně patří, položí na stůl, pak přijde syn, který je právě v období, že cokoli je na stole, tak hodí na zem a já si pak mám chuť sednout doprostřed toho bordelu a rozbrečet se. Já bych potřebovala tak týden sama doma, abych to všechno nějak zorganizovala (a možná velkoobjemový kontejner, abych to všechno rovnou vyházela :o)
DruI úplne ti rozumiem. Len mňa tam straší predstava, že po tom krásnom týždni osamote, keď by som to tu stále celé do pucu, by sa vedviemekto vrátil ![]()
DruI Ja mela cely zari v praci neplaceny volno kvuli adaptaci na skolku. Celej mesic jsem tridila a uklizela jako debil a prisaham, ze to ted uz nejde nepoznat. Kdybych hodila nohy na stul a celej mesic spala do zasoby nebo cumela na serialy, udelala bych lip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.