barbucha moje babicka, starsi sestra, se jako gardedama vubec, ale vubec neosvedcila! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MhaNo přesně.
Nemysli, že to odbydeš jednou větou, chceme slyšet podrobnosti. Neostýchej se![]()
Čím dál víc mě těší, že jsem se v zaměstnání rozhodla neprodloužit smlouvu. Když jsem si to v hlavě rozhodla, bylo to velmi osvobozující a úlevné. A ještě lepší bylo, když jsem viděla výraz našeho CFO a jeho otázky co proč jak, to, že si evidentně neuvědomuje, do jaké sitace firmu spoludostal, to mě ujistilo v tom, že tady nemám co dělat, že peníze nejsou všechno (a zároveň se lehce stydím, že jsem se nesebrala před před třičtvrtě rokem ve zkušebce).
berush Mám radost za tebe. Udělala jsi dobře, když se ti ulevilo. Ať jsi na příštím místě spokojená!
Panebože ja kdysi napsala milostnou báseň jednomu klukovi z vyšší třídy, pamatuju si naštěstí jen pár úryvků " Ty můj milý Alexeji, mám tě ráda jak sardinky v oleji" a po pár verších ještě "bude tam tma jako v pytli, svléknu si svou lněnou kytli. Připrav na to rodiče, natáhnem tam vodiče elektrické, šokující, za to ti dám celou píci".
Bylo mi dvanáct a hoch příští rok po kvartě přestoupil na policejní akademii.
Kdysi pro/o mně bývalý spolužák z VŠ složil píseň. Dlouho visela na Bandzone, teď už naštěstí ne. Byla totiž hrozně ehm...sprostá ![]()
dzizisketa úryvky jsou boží ![]()
dzizisketa To je normálně na vydání!
Lama_z_Lana To je škoda, to bych si ráda poslechla:D
berush tak už len dobrý štart v novom.![]()
Potěšilo, rozveselilo i skoro zaskočilo...
Začátkem prosince má zřítelnice narozeniny (a já ještě dost dovolený), tak jsem jen tak cvičně koukla na Norwegian
Koukla... našla...
Tak jsem rozepsala mail zeťovi, jestli jim to bude vhod když se ještě jednou na chvilku stavím - načež píšu, píšu a pikosekundu před odesláním mi cinkne sms: Hele, Norwegian má pěkný letenky na ty narozeniny, nechceš přijet? Já ti je pošlu!
A jak řekl, tak udělal. Hotová telepatie. A vzornej zeť! ![]()
barbucha To je tak hezké, jde vidět, že to dost pravidelně asi sleduje taky;-)
barbucha To je opravdu super zeť! Pěkný vztahy rodině dělají strašně moc dobrou pohodu.
barbuchaMožná potřebuje zase někoho, aby s ní oběhal ty sekáče ![]()
dzizisketa Napsala nebo i poslala? To by jeho kpatný odchod na PA mohlo vysvětlovat.
barbucha Zlatej!
Právě, že i doručila.
Zuzuli to je úžasný kus historie v rodině!
barbuchaMožná potřebuje zase někoho, aby s ní oběhal ty sekáče
Muhehe ty zloprcku
To určitě by chtěl, aby ho tam nedejbóže nikdo nepřistihnul... ale smůla - sekáče jsou o víkendu zavřený ![]()
Fakt že jo. Prakticky sen každý tchyně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.