Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Mha
příspěvků moje polička 28. října 2023 19:48

Já mám schované pravěké milostné dopisy.

A doufám, že je NIKDO z dětí nebude číst a dávat na soc. sítě

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:52

Tabea Přesně, že má větší cenu než on, i když je chudá.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:55

brrr Tabea dik za vysvetleni

Offline Zuzuli
3792 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:56

My doma zadne milostne dopisy o predcich asi nemame (i kdyz mam dojem, ze mama nekde schovava ty, co ji psal muj tata z vojny), ale mame motaky, co posilal z vezeni muj prapradeda. Byl clen odbojove skupiny (ony i historky, jak moje prababicka prevazela zbrane a naboje v kocarku v perince s moji malickou babickou, stoji za to) a zatceny za protinacisticky odboj ve ctyricatem tretim a pak se tyhle dopisy pasovali v pradle ven z vezeni. Dodnes jsou stocene do rolicky. Co se s nim ale nakonec opravdu stalo, doted nevime. Jeho posledni misto pobytu byla v petactyricatem veznice v Drazdanech, po tom velkem bombardovani uz o nem nikdo neslysel. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 28. října 2023 21:19
Reakce na Mha:

Já právě myslím, že jsou nějaký dopisy ještě v mých věcech u našich. Budu je muset při příští návštěvě vyhledat a zlikvidovat. Z toho, co si pamatuju, tam byly jiný věci, než že dotyčného trápím ...

Online Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 28. října 2023 22:43

Udělalo mi radost, že 28. řijen na Hradě má po dlouhých letech trapné frašky opět svoji důstojnost.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 28. října 2023 22:46

Mha Na druhou stranu, pokud to bude dlouho po smrti, tak to může být jedno

Kromě toho to bude právě takové roztomilé retro

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:07
Reakce na Mha:

​Já jsem je měla na chalupě na půdě v krabici. Protože jsme půdu nevyklízeli, tak jsem rok po prdeji, žádala nového majitele, jestli si je tam můžu jít vzít. No tak jsem na ně zatím ani nekoukla a jsou ve sklepě. A že jich teda mám, když nic jiného nebylo.

Stejně jako nejvíc romantickou věc, pokládám to, že mi jeden z nápadníků zazpíval a zahrál v restauraci na klavír. Ještě strašně dlouho jsem v počítači měla písničky, které mi doma nazpíval. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:09
Reakce na Luna:

Karja Jdi se bodnout!Ja jsem v 7. tride vyhrala Miss Obluda, jednohlasne od vsech kluku a nazdar. Proste ne kazdej je hoden obdivu.

​Takovou soutěž jsem kdysi vyhrála taky. Jen jsem to vzala opačně (později) a řekla jsem si, že už na všech srazech budou jen závidětA myslím, že u tebe je to taky tak, jen to nevíš.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 28. října 2023 23:32

Renusatko No já si myslím, že to tak je určitě Luna

Já jsem měla jednu kamarádku, jako takového normálního vzhledu, ale ta říkala, že taky měla na gymplu peklo, prostě nebyla nijak moc zajímavá, navíc byla taková urostla, asi proste uz ten typ ženska od puberty, žádná jemná dívka. No jo, jenže ona to řekla přesně, jak vypadala v 18, tak vypadala potom i po třech dětech, takže ta na ty srazy chodila s vítězným pocitem a opravdu musím uznat, ze čím je starší, tím vypadá líp.  

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 29. října 2023 00:48

Řvousenka mně  moc, projev trochu dlouhý,  ale pohled na Klause stál  za topředávání důstojný  a výběr oceněných na jedničku!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:55

Vilemina mne se libilo v televiznich novinach, jak Zelezny rikal neco ve smyslu ze bude za nekolik minut zacinat predavani vyznamenani, RADI vas jim s CT provedeme.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 29. října 2023 13:03

Kokoska jo

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. října 2023 13:57

Tabea Ignis

Některé věci je potřeba tajit.

Ono jen přiznat si, že třeba rodiče mají (nebo měli aspoň jednou) sex, je pro mladé lidi těžké. 

Asi na tu krabici napíšu něco jako Nečíst, Spoiler

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. října 2023 14:01

Renusatko

A další možnost je nechat dopisy vydat tiskem, pak nikdo nevěří, že to patří tobě. Tak má kamarádka milostné básně doma a její manžel to považuje za jednu z mnoha knih (není autor)

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 29. října 2023 14:24
Reakce na Sweet Potato:

Kokoska Já mám dopisy, co psal z italské fronty děda babičce. Pravý opak tohoto. Těžká ruka (byl kovář), prostý slov, plno chyb. Buď mi tam doma věrná.

​Babička byla do větru?

Já žádný dopisy nezdědila, asi je prarodiče včas zničili... a moc si asi nepsali, rozhodně ne za svobodna, protože babička byla hlídaná ostřížím zrakem a její matka určitě její korespondenci cenzurovala. Scházeli se s dědečkem na korze, pod bdělým dohledem veřejnosti i gardedámy z řad starších sester. Kdepak milostný dopisy, taková necudná frivolnost!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 29. října 2023 14:25

Mha To je fikaný s tou knížkou

Ad dopisy - je fakt, že je lepší, když to čtou až vnoučata nebo ještě lépe pravnoučata, tam to není tak osobní. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. října 2023 14:25

barbucha

A co ty a necudná frivolnost? 

Offline Mha
příspěvků moje polička 29. října 2023 14:28

Ignis asi je lepší, když by se vůbec neznali a pro ty čitatele by to bylo něco jako pravěk nebo Přemyslovci

.

Asi jako móda, ta, co jsme ji nezažili, je vždycky romantická, 20 let zpátky je trapná. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 29. října 2023 14:38

Mha 

No, my si telefonovali