Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 30. října 2023 22:19

Byly jsme s dětmi na akci Zoo potmě a byla to překvapivě.....Zoo potmě:D. Na plakátu stalo, zazij zoo jinak, halloweenska atmosféra, osvětlení, výzdoba. No tak bylo tam spousta ozdobnych dýní, ty teda po tmě nebyly vidět, celá zoo čítala 4 IKEA svíčky, dva lampiony a tři světla na fotobuňku:D. A celkem s námi dohromady přesně 10 lidí, kteří se na tuto akci vydali. Naštěstí z naší skupiny jsem se bála jen já, holky byly v klidu, jen velkamala prohlásila ,,takovouhle tmu jsem teda ani nečekala,,. Kdybych to tam neměla tak vychozený, tak nenajdu cestu domů. Zvířata se na to kromě hyen, které jsem ale teda viděla poprvé v životě, překvapivě také vykašlala a nenechala se kvůli 10 lidem, co využili snížené vstupné,které se tedy netýkalo parkingu auta, který stál paradoxně víc než vstup a krmení pro ovce dohromady, vytrhnout ze svého biorytmu. Ne bylo to super, fakt vcelku nevšední. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 31. října 2023 00:47

Karja je potřeba ty deti psychicky otuzovat, je dobré, že se potmě neboji. Ale příště si možná ušetří cestu a vem je k vám do lesa.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 31. října 2023 07:12

continuity Hihihi, jojo, jako ta tma a navíc to, že je zajímaji hlavně hadi a podobná havěť:D....ono do 6 byly otevřené pavilony, ale pak ta cesta k autu byla teda dlouhá.  

Offline Marbuša
1422 příspěvků moje polička 31. října 2023 07:22

Luna Mně kluk na táboře řekl, že by se mnou nikdy nechodil, že mám hlavu jak tenisák po třetím setu.

Offline Marbuša
1422 příspěvků moje polička 31. října 2023 07:45

Ještě k těm milostným dopisům, když jsme vyklízeli tátův byt, našla jsem útlou knížečku. Táta napsal mé mámě divadelní hru. Tuším, že se seznámili v ochotnickém divadle nebo tam spolu hráli, už se není, koho zeptat. Bylo to psané na stroji, věnování bylo prosté Janičce. Bohužel nevím, kde skončila.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 31. října 2023 08:58

barbucha Je skvělej!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 31. října 2023 10:17

Pred rokmi som sa rozhodla vymaľovať obývačku. Manžel bol na služobke, čo mi vyhovovalo , on by skôr prekážal, ale počítala som s deťmi. Syn mi výdatne pomohol s vysťahovaním a s maľovaním  a večer, keď sme skončili , som ho pustila von  za kamarátmi . S  dcérou som počítala pri následnom  upratovaní , ale pretože  mala po  poobedňajšom vyučovaní  ešte tancovanie, začala som bez nej . Kým prišla / partner ju odprevádzal.... / , bolo 23 hod , a  kým sa osprchovala, už toho veľa neostávalo.  Roznášala som krabice s rôznymi vecami na pôvodné miesta a pri tom mi prišla do rúk tá s  mojimi a  mužovými dopismi . Z náhlej nostalgie som začala  čítať .Keď prišla do izby dcéra , nedalo mi to, a ukázala som jej, aha, počúvaj, čo mi napísal oco ! Sadla si vedľa mňa na zem, a ja som jej prečítala úryvok z jedného, siahla som po druhom, treťom,,,, no , niektoré pasáže som útlocitne preskočila, ale aj tak mi dievča povedalo : to je tak pekné, prečo mi  nikto nič také nenapísal ? Tak  jej hovorím, že keď chce dopisy dostávať, musí ich sama písať, nie ? A pozri, -  oco písal dopisy milostné, ale tie moje mali zasa literárnu hodnotu, počúvaj , a siahla som do tým mojich . A čas bežal, až sme uznali, že dieťa musí ísť ráno do školy , a poslala som ju do postele. Ja som pokračovala v práci , roznášala som knihy do knižnice, a pritom som občas niektorú otvorila . Keď som prišla ku knihe Starej čínskej poézie , neodolala  som  a cielene som si nalistovala  najskôr iba pre seba niektoré, ktoré  sa mi zvlášť páčili a nakoniec som si išla sadnúť k dcére na posteľ a  čítala som aj pre ňu. Z dcéry som nejaký úžitok pri práci nemala, ale aj tak to bol / pre obe / úžasný večer.

PS.-čo som urobila, že mi skáče veľkosť písma ? Príspevok som zmazala a dala znovu, s  rovnakým výsledkom .

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 31. října 2023 12:11

Blanka To musela být krásná chvíle mámy s dcerou.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 31. října 2023 12:14

Sweet Potato - áno, a keď ste tu mnohé spomínali dávne milostné dopisy, nemohla som si nespomenúť,

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 31. října 2023 12:38

Dneska byla radost jet do Lidlu

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 31. října 2023 12:55

Vilemina Ach

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 31. října 2023 13:02

Blanka to je milý,  ale ty máš literární talent. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 31. října 2023 14:47

barbucha to je tak pekné 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 31. října 2023 14:49

Vilemina teeda, máš to pekne ďaleko do obchodu. 

Krásna fotka

Offline Blanka
příspěvků moje polička 31. října 2023 15:31

Tak Betty - ďakujem, ale talent - netalent, ja som už hlavne asi  grafoman . Písanie  sa ma drží .

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 31. října 2023 15:37

,,Dobrý den, Novák DPD, mám pro vás balicek, jste doma?,, ,,Nejsem, ale pane Novák, my jsme se přestěhovali, víte kde bydlíme?,, ,,Jo už vím, to je to randíčko, že jo,,? A vy bydlíte tam naproti Prchalove, tak to vás tam budu mít obě dvě,,:D. (To moje kamarádka co nakupuje jak ďas)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2023 17:00

Karja není nad osobního kurýra

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 31. října 2023 17:28

Karja se to vyviji s Novakem..!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. října 2023 17:52
Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 31. října 2023 18:00

Karja Netrpělivě očekáváme pokračování.