Karja No to začíná být úplná telenovela! :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja
Už se těším na další epizodu...
Tabea No, jako, hlavně jsme si dělali srandu skamaradem, že on si asi myslí, že na tu stezku chodím zahýbat manželovi, když tak tajuplne dodávám, že bez dětí...Ne že chodím sportovat se ségrou.
Mohlo by se to vyvinout tak, že mi začne vozit i jiné společnosti:D. Ale fakt mě pobavil, jak pohotovej:D
Karja
randíčko!!!
Feri za 3 roky. Ještě to neni asi hotovo, ale soud se s nim nemazal. Myslim,že si dost vyrazne pomohl svym nabubrelym chovanim. Kamarad, co ho omlouval,že je to normalni, jsme preci chlapi a on se do nej stylizoval, seč mohl, možná ztratí slovo,ale doufam,že už nebude mit žádnou váhu.
stes taky mi to udelalo radost! A myslim si totez, kdyby neprohlasoval, ze mu to zkazilo zivot, tak by to mozna nebylo natvrdo.
stes Jenom tři? V Japonsku by dostal za tolik znásilnění doživotí! Já jsem pro tvrdší tresty celkově.
stes Já doufám, že mu to nesnizi pri odvolání. Může se ještě odvolat ne?
Kan Jo, tři jsou samozřejmě málo vzhledem k tomu, co těm děvčatům udělal, ale vzhledem k tomu důkaznimu materiálu se z toho asi víc vykřesat nedá. Já mu ty tři přeji,doufám, že budou plné, užije si to tam dostatečně, s kriminálem v rejstříku bude mít krásnou pracovní budoucnost.
Karja no ja se bojim,že ve finale nejakou trafiku najde. Politickych kriminalniku, co tak dopadli, je tu bohuzel dost, ikdyz nasilniku asi ne. Odvola se urcite, doufam že neúspěšně. Pokoru a omluvu od nej nelze cekat a pokud,tak by snad byla vnimána,jako účelová, protoze upřímná by nebyla. Ten jeho samolibý ksicht ![]()
Karja Dost mě teda i naštvalo, jak ho omlouval Karel Schwarzenberg. Toto musí odsoudit každý slušný a charakterní člověk. Strašnej blb toto.
Kan Jj no, tak ten s tou svojí ramlicí nezná že jo. Je to blbec.
Kan ano, na toho jsem narážela ve svym prvnim příspěvku
si tu odložím

Čeští egyptologové objevili hrobku královského písaře. Jsou skvělí.
Tak jsme si s děvčaty daly Witchcraft.

Muž jel s kluky ke tchýni, tak jsem si s mimiňákem udělala mateřskou dovolenou ![]()

Procházka a očumování vodáků u Hamerskýho potoka. Letos jsme neměli loď, ale příště pojedeme.
continuity to su balzamy na pery? Vyzera to profesionalne ![]()
Evaeva takto ma vyzerat materska dovolenka! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.