Jediné těsto, které jsem ochotná sníst je třené. Do statistik jím droždí i škvarky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Takže do tabulky pro Karja.
BBohdalku nesnáším, syrové maso, těsto, brambory jim. Že škvarků jen pomazánku.
Jako dítě jsem syrová těsta jedla, teď nějak nevidím důvod. Škvarky samozřejmě jím a miluju syrové maso.
Mam obrovský respekt ze syrových vajec, takže těsto kde jsou nesním, ale třeba syrovou drobenku na koláč úplně v klidu.
Tabea tak kvasnice v malých dávkách jsou dobrý ![]()
Těsto mám ráda kynuté a oříškové na cukroví. Když jsme byly děti, máma nám nechávala vyblízat mísu se zbytkem piškotového těsta.
Pinot Noir no je to cosi bez chuti, ta kysela marmelada to trochu vylepsi, ale.. no ja nemam rada ani zadny susenky, oplatky a tak. jak to nema krem, orechy, cokoladu.. je to o nicem. pokud to teda neni klobasa
linecky je moc dobry cukrovi, akorat ho kazi ta marmelada
Linecké je to nejlepší cukroví! I s marmeládou!
moorasi tam dej dobrou ![]()
Ale rozumím, mně taky chutná suché, obzvlášť ještě teplé. ![]()
Z pečiva/cukroví je nejlepší to syrový těsto! Babička pekla jako bohyně, ale největší požitek vždycky byl, když mi nechala zbytky v krásný měděný míse, kde zadělávala... ![]()
moora
Přesně! Já přidávám citron a neslepuju! ![]()
linecky je moc dobry cukrovi, akorat ho kazi ta marmelada
Přesně tak, musí křupat, s marmeládou se to úplně rozblemcá
A úplně nejlepší je, když je trochu víc upečené, lehce do hněda ![]()
1010 Přijď k nám, moje letošní linecké je přesně podle tvých představ
Upřímně, jak v tom nejsou ořechy nebo mandle, tak mi to většinou moc nejede ![]()
Ignis jedny vosí uly jsem udělala z mandlové mouky, namleté opražené mandlové plátky, co mi zbyly z jiného cukroví, máslo, cukr, Baileys... no vůbec to není špatné.
continuity no tak to zní dost dobře ![]()
Uz si nevzpomenu, kdo tady dal tip na tento betlem, ale dela mi radost uz druhe Vanoce; takova krasa ![]()

continuity ja tam mam zbabele elektricky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.