Mha Já teda ani jedno nemusím a zároveň mi ani jedno nijak zvlášť nevadí, zvlášť pokud se jedná o klasiku....![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mha více méně, mezi 1. a 3. je šest let, tak ten poslední bude asi mírně pozadu ![]()
neukoluj a vytvor dotaznik ![]()
Bohdalku jsem nikdy moc nemusela, teď už ji výslovně ignoruji.
continuity u me tomu dost prispelo to miliskovani se Zemanem, ale nesympaticka mi teda byla uz driv.
Kokoskajá tyhle ordinérní typy moc nemusím celkově.
Po jedné divadelní hře se mi úplně sprotivila Stašová. V ty telce to tak nerazí a asi ji dost ukočíruje režisér, ale v tom divadle to bylo strašný, strašný.
Řvousenka a co bylo v tom druhem teste? U nas se dava vsechno, cos ted napsala. Stavy z citronu teda jen trochu, hodne nastrouhane kury (z bio citronu!). A kdyz nezapomenu koupit, davamkrome cukru i trochu vanilkove pasty.
Kokoska do lineckého se u nás kůra nedává, ale asi to příští rok vyzkouším. Mě to přijde takové nudné cukroví.
continuity v divadle jsem ji zatim nevidela, chteli jsme jit na Valentine, ale nejak zatim nikdo nesehnal listky.
continuity kdyz to voni vanilkou a citronem a mas dost kyselou marmeladu, idealne rybizovou, ale fakt kyselou, tak to urcite nudny neni. Nasim mrnatum to asi chutna nejvic.
Vetsinou jsem mela rybizomalinovou domaci od nasich, ale celkem dobra byla i malinova bez seminek z M&S.
Kokoskamám nějakou malinovou z Billy, drahá byla jak čert a je strašně sladká.
Myslela jsem, že tam dám tu z hroznového vína, je docela pikantní, ale potřebovala bych víc kyselou.
Kouknu na MS, jestli není na rohlíku.
continuity v naší rodinné variantě přijde do těsta nejen citronová šťáva a kůra, ale i ořechy, a samozřejmě pravý máslo. Džem z červenýho rybízu na promazání je nutnost. Je to sice pak pořád nudnější než jiné druhy, ale k čaji po procházce venku na Nový rok je to dost dobrý.
Isca gurmani by zaplakali, ale vsechno pecu z hery. Ja jsem na to nejak nastavena z detstvi a mladi, kdy se setrilo, z masla mi to uz prijde nejak hutnejsi, tezsi. Kdysi davno jeste byvalo maslo "dvojka", z toho babicka pekla. Ale to asi taky nemelo s maslem moc spolecnyho.
Kokoska dvojka maslo bylo normalni maslo, jen v nem bylo vic vody.
Linecké jako nudné cukroví?! To odvoláte!
Pinot Noir no je to cosi bez chuti, ta kysela marmelada to trochu vylepsi, ale.. no ja nemam rada ani zadny susenky, oplatky a tak. jak to nema krem, orechy, cokoladu.. je to o nicem. pokud to teda neni klobasa![]()
Pinot Noir mne nikdy moc nechutnalo, ale keď použijeme recept "Od ujčiny Gaboričky ", a domáci ribezlovy dzem, je vynikajúce.
Pinot Noir že jo?! My asi neděláme nic zábavnějšího (úly možná?), vše ostatní je takové suché. Mně přijde naprosto geniální. Ale chce to kyselou rybízovou marmeládu. viktorka_od splavu mně linecké sušenky vůbec nepřipomíná, vždyť je měkké. Ale chápu, já zas nemusím ty ořechové věci.
Evaeva přesně. Ale jako když někdo dá do lineckého jinou, než rybízovou marmeládu, a pak se mu zdá nudné, tak si myslím svoje. ![]()
Pinot Noir ja to zkoušela i s rybízovou, když jsem měla a celkový dojem to moc nevylepsilo. ![]()
Je hezké to jo. Já ho dělám jen kvůli tomu, ale vždy zbyde poslední.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.