Karja Když si představím, že bych ochutnala syrové těsto, vstávají mi z toho vlasy na hlavě ![]()
Zato škvarečky, hm... ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tabea taky bych jedla i na nudle, já mám ráda tu strukturu. Chutnalo mi dokonce i to bez cukru na dort, které se po upečení jíst nedalo.
Ale děti jsem nějak naučila, že syrové se nejí. Starší si fakt nedá ani kousek, mladší se vždycky zeptá (přitom on se neptá nikdy na nic
)
continuity Já mám asi nejvíc ráda kynuté slané :o)
Ale děti se na těsto moc nevrhají, zato třeba syrové brambory mi dcera užírá skoro zpod ruky, když je krájím.
Karja tak ja som asi samostatná skupina. Surové cesto nikdy nejem, ani ako dieťa som ho nejedla. Škvarky nemán rada, nejem ich, zvládnem tak max. škvarkový pagáč.
Ako dieťa som veľmi nemusela vanilkové rožky, teraz mi veľmi chutia, tiež aj linecké. Medovníčky mi nechutia, u nás doma vždy ostávali ako posledné, už pár rokov ich doma nepečieme.
Myrtila si vem, že někdo ochutnává i syrové mleté maso, jestli má dobře ochucené. To bych zrovna já neochutnala ani za nic, to mi přijde fakt divné:D.
Karjasyrové maso bych taky neochutnala, přitom tatarák si klidně dám![]()
A škvarky taky můžu (narozdíl od klobásy nebo tlačenky třeba)
Tak to jsem zvědavá, jak tenhle syrový chaos zpracuješ do excelové tabulky![]()
Karja já si pamatuju, že mi kdysi přišlo divný, když přítelova babička ochutnávala maso do plněnejch paprik, teď už ho trochu zkusím, kvůli ochucení.
Já teda jím všechno. Nenapadá mě nic, co bych ani neochutnala. I jsem si párkrát objednávala v zahraničí naslepo, když jsem jídelnímu lístku nerozuměla.
To těsto teda musím bránit před dětma vlastním tělem. Jeden mě klidně něčím odláká a druhej už to rve. Ale oni jedí i syrový kvasnice a máslo jen tak jako požitek. ![]()
Tabea Tak to bych jim ty kvasnice dala:-D to má hodně vitamínů:-D
Tabea jako dite jsem nejedla nic![]()
sekanou jsem kdysi ochutnavala nez jsem se naucila varit, ale olizla, vyplivla a vyplachla si pusu. tatarak nemusim
joo zato maslo to je lahoda, i ty kvasnice mi chutnaji (ale vyrobky z nich ani omylem, typu pomazanka, polivka..)
Syrové těsto na cokoliv i maso ochutnávám ráda, cukroví mám ráda asi jakýkoliv v neomezeném množství, hlavně když ho nemusím sama dělat, Bohdalovou nemusím. Škvarky se u nás nikdy nevyskytovaly, takže nevím. Ještě něco patří do tabulky?
To těsto teda musím bránit před dětma vlastním tělem. Jeden mě klidně něčím odláká a druhej už to rve.
vyborna sourozenecká spolupráce
JankaM Je to tu těžké. Bohdalovou jsem zminila. Sýrové maso nejim. Ani těsto na vánočku a ze syrového těsta na cukroví ochutnávám jen mouřenínky.
Tabea kvasnice taky ujídám, o másle nemluvě
Když dám dětem máslo na brambory, snědí ho jako první. Dokonce běží ke stolu, aby se nerozpustilo.
Karja já vlastně ani nemám problém s tím, že jedí kvasnice. Jen s tím, že je různě drobí a matlají okolo. ![]()
...fakt ne. Mně se vždycky eklovalo, že je uvnitř syrové vejce, pak syrová mouka. Nikdy mě to nijak nelákalo![]()
...máslo je moje droga. Musí vždycky doma(plus smetana a arašídové máslo) a
musí být tvrdé z lednice. Klidně ho koušu samotné.
A z kvasnic si ráda dělám takovou "šlichtičku" - rozpustím je s míchanými vejci nebo se smaženou zeleninou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.