dzizisketa ufff, výborná zpráva!
Taky jsem na vás myslela.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa
myslela jsem na vás
dzizisketa
krásná zprava
dzizisketa to je krásná zpráva ![]()
dzizisketa skvela zprava![]()
Ještě jednou děkuji!
Teď mi došlo, že dát mamce darkem tuto sadu kávy by při nějakém nálezu byl až moc černý humor ![]()

Oba jsou mi moc sympatičtí a přeju jim to ze srdce.
Super, to jim přeju. Nepochopila jsem teda ten nápis na body. Rozumí někdo? ![]()
Uspala/uvozila jsem díte v kočárku a teď sedím v kavárně. Dala jsem si výbornou kávu + skořicového šneka a vychutnam si, že jsem se aspoň na chvilku zastavila
vanilka vanilková to budou její tenisová a možná i životní hesla: odvaha, víra, a "pojď na to!".
Vytisknout to na body pro miminko, tomu taky moc nerozumím, ale proti gustu...
Mohučanka Aha, aha. To pojď! mi nebylo jasný ![]()
vanilka vanilková to pojď se používá ve sportovním prostředí běžně, není to jen "její"
Evaeva To bych i věděla. Nešlo mi to do hlavy, protože jsem myslela, že je to něco anglicky, jako ta první slova ![]()
vanilka vanilková jasně, tak to chápu ![]()
Nastalo období suché kůže, leden. A děkuji za tip od euridike na Linola lotion. Je báječný.
Tak BettyJá mám období dva prasklé koutky, opar asi 4 fakt bolestivé beďary, svědí mě vysušením celý obličej, že mám úplně chuť si tu hlavu nějak sundat a ještě mi praskl ekzém na kotníku do krve. Co si mám sakra dát? To už je na mazání ze vnitr asi:D
Karja och, tak to je o moc horší. Soucítím s tebou. No neporadím.
Karjamazat mazat mazat. Já mám teda taky příšernou kůži, na to, že na to běžně netrpim a ani nemrzne je to fakt bída.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.