Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49360 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:16

marieu to se tak smutnokrasne cte

jak jsem tu prednedavnem resila darky, tak jsem nakonec koupila novorocni koncert brnenske filharmonie, docela s velkyma obavama ale nakonec to bylo moc hezky a libilo se

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:16

viktorka_od splavu taky, včera, když jsme nějak probíraly to euro. Docela jsem se těšila na její řecké outfity a tak, ale moc doufám, že všechno klaplo a mají své vysněné bydlení a pohodu.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:22

brrr to je super, Marge je jedna z těch, co mi tu fakt chybí. 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:38

brrr To je hezka náhoda. MP Marge mi tu hodně chybí. 

Online Makara
3652 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 08:24

Taky mi mnohé zmizelé virtuální přítelkyně chybí a ráda si přečtu, že opustily jen tento prostor...

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 09:48

andulka01 Tos mi připomněla, že mě dost možná čeká pracovně na konci června Lisabon! Sice sama, ale i tak.. to je přesně to, co Novým roce potřebuju. Těšing. Už jsem naplánovala půltuctu víkendových výletů. Ještě abychom jich měli tolik volných společně, jak s mužem oba sloužíme.

brrr tuhle skupinu mi fb přihrál přes svátky taky! S MP Marge jsem tu už jen minula, ale dovedu ocenit tu neskutečnou náhodu.

viktorka_od splavu no jo, bylo to přesně takový- hořkosladký. Lístky na koncert/do divadla jsou super dárek! Já si hodlám jeden takový dát sama sobě- od půlky ledna budu číhat na lístky na Marthu Argerich do Vídně. Argentinsko-švýcarská klavíristka. Už je jí přes 80 a je neuvěřitelná, pořád ještě koncertuje, má od mládí stejný účes, hraje božsky. Moc doufám, že to klapne.

Offline blackviolet
3470 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 10:28

marieu Argerich je vynikající. 29.2. v Konzerthausu (Brahms, Schumann, Smetana), lístky už jsou v prodeji. 20.3. s Vídeňskými filharmoniky (Ravel, Bruckner), ale už je vyprodáno.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 11:24

blackviolet to si děláš srandu..? Na filharmoniky měly být lístky až někdy teď v lednu, ne?? Šiš, to jsem teda ale zazdila! 

Offline blackviolet
3470 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 12:38

marieu Taky netuším, kdy začali prodej. Někdy jsem to nestihla, ani když jsem si dala upozornění na začátek prodeje. Ale v Konzerthausu je ta šance větší než v Musikvereinu. Některé koncerty prodávají vúbec jen na svých stránkách, tam je to skoro bez šance. 

8.3. začíná předprodej na 3.6. - filharmonici a Gautier Capucon, to je úžasný violoncellista, pokud ti nejde hlavně o klavír.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 12:48

blackviolet jde mi zásadně o klavír a Marthu

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 13:33

brrr to je skvele, jsem rada, ze je v poradku

viktorka_od splavu Zarinya se teď objevila zase na IG, tak třeba se ozve i tady :) taky jsem na ni myslela.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 16:36

Dnes jsem přesvědčila velkoumalou zůstat u strejdy (hustý co:D, to je veliký posun....toho jsem taky musela teda přesvědčit) a říkám jí,že jdu pryč, že jdu do lesa a pak ji vyzvednu a ona proč? ,,no já tam musím,,. Takže jsem byla v dešti v lese a pak jsem si dala venku na terase kafe v tomhle psím pocasi a jsem jak znovuzrozená! 

Offline blackviolet
3470 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 18:20

marieu tak na 29.2. jsou ještě lístky

Offline viktorka_od splavu
49360 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 18:27

Karja to uz nejsi tak daleko od toho myho lezeni na strom

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 19:30

blackviolet tak na dva ty koncerty budou lístky v prodeji ještě 11. a 15.3., tak zkusím štěstí později- ze všeho nejraději bach chtěla slyšet toho Ravela, protože Martha a Ravel je nadpozemská kombinace. Kolem dvaceti jsem objevila Kašpara Noci- v městské knihovně mají tu sbírku s příslušnými básněmi od Aloysia Bertramda v českém překladu. Poslouchala jsem týdny pořád dokola- tak dokonalá zvukomalebnost, skoro obrazomalebnost v hudbě v jejím provedení mě dostává doteď do kolen. A to jsou přesně ty věci, co mi přináší radost.

Offline blackviolet
3470 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 20:11

marieu Chápu. To jsou ty koncerty přímo přes jejich stránky, tak ti moc přeju, ať to vyjde.

A myslím, že i ten Bruckner bude stát zato.

Offline clothilde
2061 příspěvků moje polička 06. ledna 2024 21:15

Dnesni výlet do Vidne. Sice pršelo, ale vídeňské ulice, kavárny a muzea jsou krasne i za deste

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 08:43

clothilde Vídeň se dá vždycky. Když je nejhůř, Therme Wien to jistí. Užívejte!

blackviolet uvidím, moc se na to neupínám, ale kdyby to klaplo, bylo by to skvělé.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 18:11

clothilde To je super, závidím ti to!

My když jsme spolu s mým muzem začínali chodit, jeli jsme hned do Vídně, já nevím asi drzhy, treti měsíc chození....courani po městě, schönnbrun, večer opera, vsechno inicioval a vymyslel.Nevím fakt nevím, co bych mu musela teď dát, aby jel:D:D. Když ptáčka lapaji pěkne mu zpívají...zato nějakej pobyt u vody, kde je prd:D. Ale já bych asi jela i tam už. Švagr jezdí na ryby, týden sedí na Pádu, dopředu voda, doleva voda, doprava voda, jedou tak jednou do supermarketu...nejhorší je, že si umím představit, že tam ten tejden sedim a cumim s nima:D

Offline Janulik03
20290 příspěvků moje polička 07. ledna 2024 20:02

Mam celý týždeň dovolenkuuuuuuuuu. Dnes som stravila deň v pyzame s knihou.