Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:24

Karja na koutky a kůži celkově je riboflavin nebo klidně b komplex. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:26

Karja už jsem ti to myslím někdy na ten kotník vnucovala.... Linola Fett. Děti měly v zimě vždycky strašně hrubý rudý tváře, vyzkoušela jsem x krémů pro atopiky a na citlivou pokožku. Vždycky breceli, že je to pálí. Tohle bylo jediný, co jim nevadilo a kůži měli mnohem lepší. 

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:45

Tabea to máme, to mi nezabírá. ale ono to tam bude asi navždy, jen by to nemuselo praskat;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2024 21:59

Karja na praskající ekzém (u mě teda v uchu) mi fungoval krém elidel, ale nevím, jestli není jen na předpis.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:18

Karja na všechno tohle mi nejvíc pomáhá domácí mast s propolisem, hodně propolisu. Kombinovaná s domácí kannabis mastí, taktéž hodně trávy. U mě nejvíc na opary a záděry, beďary moc nemám. Blbý jsou ty koutky, ty jsou na dlouho. Plus b vitamín. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 22:23

Miluju krutonky z tmavého chleba, včera jsme je měli k česnečce a já je sežrala všechny, i co byly na dnešek. Dneska jsem přišla hodně pozdě z práce, přítel už šel spát, ale na stole mě čekala miska čerstvých krutonků k vínu

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:05

andulka01 Na koutky jsem si dala mast na rozpraskané bradavky a na opar herpesin, ale měla jsem si ji dát už ráno, to by mi zahnala....krém na suchou kůži mám na poště, tak snad se tam dostanu

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 04. ledna 2024 23:09
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 10:45

andulka01 no tak trava pomuze na vsechno, to je znama vec Karja no vidis to, konecne platna rada

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 13:42

Karja zkus oranzovou Vitellu, to je hodne mastny. A polykat b-komplex.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 13:43
Reakce na Tak Betty:

Nastalo období suché kůže,  leden. A děkuji za tip od euridike na Linola lotion. Je báječný. 

​Tak to jsem ráda, taky ho aktuálně používám. :)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 21:16

Dnešek byl v práci utrpení, nic nedávalo smysl, nefungovalo, co mělo, narozčilovala jsem se hodně, až v podstatě k takovýmu zoufání, úplně jsem se upnula, až vypadnu, vyzvednu děti a přetlučem odpoledne. Vzaly jsme to přes kavárnu, koupily si do vázy mimózu, pozvaly sousedovic holčinu na disneyovku, k večeři jsem jim udělala česnečku (krutonky included, zdravím andulka01 ), koupačka, před spaním Trnkova Zahrada (dostaly k vánocům hrnky s kocourem a velrybou), usnuly brzičko. Sedím, pomalu "zhasínám", facebook mi přihrál video cvičícího Glenna Goulda u Bachovy Partity, volně jsem přešla na Spotify, musela jsem si pustit Goldbergovy variace a Preludium a Fugu z Temperovanýho klavíru, kterou jsem taky hrála a je to taková, ale taková nádhera- delikátní, kontemplativní hudba v niterném a geniální provedení a to bylo přesně to, co jsem po dnešku potřebovala.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:23

marieu ty tvoje popisy..

Já se dneska musím celkem pochválit, během posledních pár dnů jsem dala dohromady (ten tady nenáviděný) teambuilding, konečně to začíná zapadat do sebe, už to není jen změť informací a přání. K tomu jsem pohnula i s eventem, co mě čeká hned potom a uhádala dovolenou na pár dní mezi těma akcema! Takže jedu s úhlavníma kamarádama pracovně do Verony a na tři dny dovolenkově do Říma!
A ještě se mi, po hodinovém stresu kvůli domnělé ztrátě peněženky (nádrž v autě prázdná, kočky bez žrádla), podařilo koupit fakt moc dobré krabí tyčinky, takže sedím na zemi u sedačky, obložená knihama, poslouchám muziku a debužíruju se sklenkou Sauvignonu. Prostě pátek

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:24

Nevím, kam s tím přesně. Dneska na mě na fb vyskočila nějaká skupina Bohemians in Nebraska, kde zrovna potomci Čechů řešili, co znamenají vlastně jejich příjmení. Bylo to zajímavé, tak jsem to rozklila a ve skupině na mě vyskočil nejnovější post,kde nějaká Češka od Chicaga řešila, jestli se přestěhovat do Nebrasky a přidala fotku svých tří psů a ten jeden mi byl povědomý. Klikla jsem na profil a ona to byla MP Marge 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:26

brrrno teda! To je bomba. 

Online Karja
44730 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:31

brrr To je hezký;-)

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:34

brrr no neke! Uf, spadl mi kámen ze srdce, na Marge jsem občas myslela, měla to takový asi trochu nebezpečný. Tak jsem ráda, že je v pořádku.

49363 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 22:39

brrr juuuudik za pozitivni zpravu!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:04

brrr To je super.

Já občas otevřu omylem nějaké téma na stránce 1 a vzpomenu si na spoustu holek, co postupně přestaly psát. Dobře, že je v pořádku.

49363 příspěvků moje polička 05. ledna 2024 23:13

Renusatko ja si zrovna dnes rano nevim proc vzpomnela na Zarinya . doufam, ze je spokojene v recku