Garfie Tož vítaj, děvče! Ten pocit z doma, je k nezaplacení viď? Jestli to máme v sobě geneticky zakódovaný, čert ví.
Hele, to asi ne, protoze ja tyhle pocity vubec nemam, kdyz jednou za cas priletim ![]()
Jedine ze bych byla nejaka geneticka anomalie ![]()
Garfie Tož vítaj, děvče! Ten pocit z doma, je k nezaplacení viď? Jestli to máme v sobě geneticky zakódovaný, čert ví.
Hele, to asi ne, protoze ja tyhle pocity vubec nemam, kdyz jednou za cas priletim ![]()
Jedine ze bych byla nejaka geneticka anomalie ![]()
pecka výborné zprávy, mám radost s tebou.
Jsme tu po roce, takže si to koukám pořádně užít!!
Super zpráva. Tak třeba nám vyjde setkání, pokud se chystáš za námi do Brna![]()
MP Marge Fakt? Mně se vždycky rozbuší srdce a krupón mám zježený, můj manžel to má stejně. Děcko sebou vždycky praskne do postele a říká: můj sladký domove. :D Taky rádi cestujeme, ale ty návraty jsou![]()
Kan Hm. Mne nebusi nic. Do Cech jezdim jen kvuli tomu, abych se videla s lidmi - prece jen tam mam nejake docela rada ![]()
Ďakujem Vám všetkým za podporu a priania
Takéto správy sú pre všetkých vždy najkrajším darom.
Dnes mám radost, že se se mnou 2x zaseknutý výtah znovu rozjel a já z něj mohla vypadnout...
Ale byly to horký chvilky, AI se prostě ujímá vedení...
(+ výpadek seznamu a ALZA box mi nevzal vratku)
pecka to je skvělé!
pecka krasne zpravy ![]()
MP Marge jestli to neni tim, ze ty uz mas v USA domov, kdezto Garfie je v Japonsku jakoby na navsteve, docasne. Domov ma porad tady.
To mas pravdu. Dodatecne jsem si uvedomila, ze ten hrejivy pocit zazivam, kdyz se vracim zpet do USA. Takze zadna geneticka anomalie ![]()
MP Marge Kokoska Já myslím, že tam může hrát roli i věk, že prostě MP Marge odešla brzo a udělala si ten podvědomý pocit domova tam.
A vůbec to není u mě o nějakém stýskání, já si klidně dovedu představit, že žiju trvale v zahraničí, ten zvláštní pocit při návratu jsem měla poprvé až loni (teda znám ho z dřívěška v krajině mého dětství, ale teď to bylo tak nějak paušálně na rodnou hroudu). Možná už taky jen prostě stárnu! ![]()
Garfie já myslím, že to věkem moc není. Já ten intenzivni pocit štěstí, že se vracím domů, zažívám odjakživa. Ale já jsem ten typ člověka, který by nechtěl žít trvale někde jinde.
Svatojánská ořechovice - stihla jsem to!
máte už taky vystavenou na sluníčku? já krájela teprve dneska, ale sbíraný v pondělí...

RoSa Někde nezmrzly ořechy?
Sweet Potato Já viděla v Brně, ale odtamtud je RoSa asi nemá ![]()
Sweet Potato u nás úplně vsechny
Potrefenáhusa u nás taky ![]()
Sweet Potatoandulka01 Potrefenáhusa
u nás na zahradě taky zmrzly, ale kousek vejš, nad Palatou, byly... jo a všechny tady v lokalitě jsou napadený tou vrtulí ořechovou... nějaký míň, nějaký víc... ![]()
RoSa Taky mám.Sweet Potato Nam zmrzly úplně všechny, ale kamarád nám přivezl odněkud ani nevím odkud. Jsem měla radost, ze na mě myslel a zapomnela se zeptat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.