Na 99 % se v září vracím po pěti a půl letech do práce. Radost mi udělala cesta tam, setkání se starými i novými kolegy, nové vybavení, které se za dobu mé dovolené pořídilo, a taky knížky, které pro mě měli připravené.

Na 99 % se v září vracím po pěti a půl letech do práce. Radost mi udělala cesta tam, setkání se starými i novými kolegy, nové vybavení, které se za dobu mé dovolené pořídilo, a taky knížky, které pro mě měli připravené.

Catherinne
Pivoňky přežily (ty mi zase jednou přejel muž), takže jsem mu odpustila lehce!
A děkuji všem za milé přivítání! ![]()
dzizisketa No tak návrat do takového prostředí by mě potěšil taky!!! ![]()
Garfie jů, vůbec jsem nezachytila, že se chystáte na prázdniny domů. Tak si to tu užij!
Pinot Noir Děkuju! Jsme tu po roce, takže si to koukám pořádně užít!!
Garfie super, užite si prázdniny!
dzizisketa vyzerá to veľmi dobre!
Podařilo se mi narvat do ledničky 12 kg masa a 4 kg salátů (fazolový a coleslaw). Zítra vyzvednu 140 miniřízečků, vyrobím 2 kila těstovinového salátu a běda, jak to ti pacholci neseže....
. máme takovou menší akcičku skoro pro 50 lidi, tak mi držte palce, ať všechno klapne.
Makara Držím palce, ať nerupnou v lednici police:D
Makara a jeje, držím palce, ale ono to obecně dobře dopadne vždy, když si s tím člověk dá tu práci.
Garfie užijte si prázdniny a rodinu ![]()
Makara držím palce a dostala jsem chuť na coleslaw!
Kokoska Isca continuity Myrtila syn v pátek dojel v pořádku, pršet přestalo dopoledne, takže jsme v sobotu co laická cateringová společnost dokonale zvládli manželovu narozeninovou oslavu pro 51 lidí. Hudba byla super - ne moc nahlas, aby se dalo bavit, ale lákavá, že se i tancovalo. Moji rodiče se pohoršovali, když jsem se jich v osm ptala, jestli už nechtějí zavést domů.
Pinot Noir coleslaw se mi moc povedl
.
Všeho bylo samozřejmě moc, jen Aperol došel. Končili jsme za svítání.
Makara to musela byt parada, je hezke, ze vam to tak vyslo.
super, že se to povedlo. ![]()
Garfie ahooooj!!!
Včera jsem ušla 20tis kroků a spala 10hodin. To je luxus, který si prakticky nikdy nemůžu dovolit.
dzizisketa to je krásné!
Garfie Vítejte na rodné hroudě! ![]()
Makara jsi šikovná a je super, jak vám to krásně vyšlo ![]()
tohle je hezký: Medieval humor: 9 Astonishing Gargoyle Statues
andulka01 ty jsou hezky! Predstavuju si, jak se pri tom kamenici bavili, zvlast kdyz tomu davali neci konkretni podobu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.