Co Vám dnes udělalo radost.?.
Včera mě potěšilo holčičí odpoledne. Nechaly jsme tuberáka boyfrienda i znavenýho dědka doma a vyrazily se zřítelnicí do salónu
Já za účelem pedikury s manikurou, zřítelnice si přála nový nehty, poprvé profesionální. Dopadlo to k její spokojenosti a tudíž i mojí ![]()
tina jezis to je rozkosnacek![]()
Dneska mě potkalo strašný štěstí! Náhoda mě zavala do jedné malé západle vesničky, nedaleko odtud ale nikdy jsme tam nebyli..šli jsme odtamtud na pěší výlet. Nikde v celé vsi nebyl signál, tak mě muž zatáhl k jedné chalupě se zeptat na cestu....a tam byly...dvě úplně nádherný koťata! Ale úplně nádherný, jedno mám zamluvene pro sebe a druhé si rozmysli ségra. Ale fakt takové, jaké jsem si vždycky vždycky přála. Jen jedeme na konci srpna na dovolenou, takže jsme usoudili, že bude lepší si ho vzít v září...No jsem hrozne nervózní aby se do té doby někam nezaběhlo nebo tak.
Ale to bylo takový celý wtf, ten výlet, ta vesnice, ty lidi tam, to bylo jak z nějakého sitcomu o venkově jako, to se neda vylicit nalezite.
A ještě říkám te paní, zda má ty kočky volné, že takové shání moje ségra a sambo mi říká, ,,Ježíš co děláš, tohle si musíme vzít my:D,,. Takže ségře ani nemůžu říct, že to naše je tak krásný, ona by mi ho určitě ukradla:D. Paní mi slíbila poslat fotky, a segre budu muset to naše normálně oříznout z fotky:D
PS: takže třetí číslo nebude?
Makara Ne! Jedine micinka:D. Jedine, ze by me ta kocka tak zharmonizovala, ze by mi to bylo jedno:D.
Sambo spřádá ruzne plány, kdo nám tu kotě pohlída ten týden na dovolené, ale myslím, že to nemá žádné rozumne řešení, že si ho musíme vzít až v září.
Karja tys to tak krásně napsala, že se o těším, až sem dáš fotku
Karja Juuuu ![]()
Těším se na fotky
Fakirka Jojo, sambo byl ze mě hotovej, že se jdu k chalupě zeptat na cestu a místo toho slyší "jsou ta koťata volná"?:-D:-D.
Ti naši dva vodáci... Fuksa včera a Dostál teď.![]()
Sweet Potato Jj, aspoň kousek
doufám, že začnou jezdit i k nám, chybí mi to houkání
stes oba docela s prehledem, borci.
Sweet Potato https://www.instagram.com/p/C-dLdxHJzY-/?igsh=MWx3ZjkwMnEwbjIxYw==
Odkaz mi spustil príjemne sentimentálne spomínanie na časy, keď mali moji rodičia v blízkom okolí, v Senotíně, chalupu . Prekrásny kraj !
A keď už som v tomto radostnom vlákne podelím sa o jeden milý zážitok z najčerstvejšej súčasnosti Náš takmer 17 ročný vnuk prežíva svoju prvú lásku. Vedeli sme o tom, ale len ten základný fakt, bez podrobností. Počas jarných prázdnin u nás mi chlapec ukázal jej fotku a teraz, / sme na spoločnej rodinnej dovolenke / mi pri prechádzke porozprával podstatne viac. Je, alebo skôr bola to prvá láska, ktorú prežíva tak krásne naozaj, citovo, čisto a naplno, pamätá si presný dátum, keď sa ju odvážil prvý raz chytiť za ruku apod. Už sa to skončilo a nemá z toho našťastie žiadnu traumu, ale s akým zaujatím mi to rozprával! Poďakovala som sa mu, že ma poctil takou dôverou, a on sa usmial, a povedal - no veď ty si moja Babi !
Blanka to je nádherné ![]()
Blanka to je moc hezke, je videt, ze mate krasny vztah.
Blanka Ježiši to je hezký![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.