O víkendu jsme měli zakončení hlavní sezóny, hrané kostýmované prohlídky, letos mimořádně povedené a úspěšné i u návštěvníků. A dnes začínám pracovní týden na mezinárodní forenzní konferenci kriminalistického ústavu, LOL!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa tam jsem taky LOL!
Na Spiritce? ![]()
mitford sister Teda, to mě uplně mateš povoláním!
eM Doporučuje 11 z 10 králíků!
Věřím, že do toho půjdou.
dzizisketa jasan
Karja já jsem všude! :D
dzizisketa to zní dost dobře. Obojí!
dzizisketa To je super! Určitě to děláte dobře, když byl u návštěvníků úspěch. Před 14 dny jsme byli na dvou zámcích a obě průvodkyně byly moc fajn. Nebyli jsem na komentované prohlídce několik let a čekali jsme takový ten běžný momotonní výklad. Byli jsme moc mile překvapeni.
Hamlet u Bezručů s mladým Trojanem.
Občas ho vídám na městě, takovy bledý klučíķ, spíš teenager, v plandavých hadrech, ale hrahe perfektně.
Koupila jsem lístky na Louskáčka![]()
Nie dnes, ale včera . Mal to byť celkom dormálny, pracovný deň, ale niekedy popoľudní nám zavolala kamarátka, že má pre nás / ak chceme /, lístky na koncert swingovej kapely . No, že či - tak teraz rýchlo , odvolať termín pre zákazníčku, sprcha, vlasy, skontrolovať oblečenie , a nakoniec vcelku v kľude sme dorazili na miesto . Koncert v takmer intímnom prostredí Golfového klubu viac ako splnil naše očakávanie , a k tomu pohár bieleho vína a debata s kamarátkou. Podľahla som pokušeniu a niečo som si / nebola som sama / nahrala na mobil, aby som to neskôr doma okamžite vymazala. Nie, tak na mobil už nikdy, je to skreslujúce, ale dojem z živého vystúpenia bol úžasný. Samozrejeme, že som príjemne usínala s ozvenou tých skladieb v uchu !
...znihečeho nic Chlapeček zapálil svíčku: to je za Monču ❤️ /jeho milovaná průvodkyně ve školce i očekávaná průvodkyně/učitelka v 1.třídě (byla u zápisu, užili si to spolu...) chybí nám moc
Dorazili jsme na Šumavu, na Zadov, vystoupali jsme nad inverzi, která se táhla celou cestu, abychom se teď pokochali na nebe plné hvězd i s mléčnou dráhou, jaké jsem už roky neviděla. Oprášila jsem i StarWalk v telefonu. Těším se na výlety a volno se stejnou intenzitou, jako naše děti, co už po cestě hýkaly nadšením absolutně ze všeho (cesta, doktor Proktor audiokniha, Kašpárek v rohlíku, rajská v zájezdním hostinci, apartmán v penzionu...). Ale to nebe na uvítanou, to přebilo všechno.
marieuJezdime na chalupu kousek od Zadova a občas s náma jezdí i hvězdářský dalekohled
brrr dobrý nápad! Bude na čase ho pořídit. Máš nějaký tip??
marieu Nemám, vůbec se v tom nevyznám. Pořídila jsem ho muži před x lety. Ani si nepamatuju, podle čeho jsem ho vybrala.
marieu ten co mívají před Vánocemi v Lidlu, dostala jsem na něj kdysi tip na nějakém fóru. Je potřeba si teda uvědomit, že je s tím dost papračka a objekty utíkají po obloze a taky z objektivu. Potřebuješ mít ustálenou teplotu, sestavit ho za světla a tak. Není to úplně tak, že to vyndas z kufru a koukáš. Dcera do toho dorostla někdy před rokem.
https://www.lidl.cz/p/bresser-teleskop-skylux-60-700/p100357615
Ďakujem manželovi, že nezabúda už 21 rokov. A extra ďakujem za tie suché kytičky
, ktoré využijem na moje krátkodobé cestovateľské potulky so super priateľkou. Januárová Malta. 
milacka to je hezké! Ale pochopila jsem to až jsem si fotku zvětšila![]()
milackaGratuluji! Nevím tedy k čemu, ale vždy se najde příležitost slavit. Kytice krásná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.