OliveOyl Gratuluju k mimi![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
OliveOyl veľká gratulácia ![]()
OliveOyl at mimi prospiva, hodne spi a dobre ji a uziva si s babickou!
OliveOyl dalsi mimi? Ooo gratuluju!
My jsme dneska byli na tak pěkném výletě! Po dvou dnech ve městě jsme děti vzali do jejich přirozeného prostředí
a z Kutné Hory vyrazili podél řeky do Malešova. A bylo tam všechno, krásný zlatý podzimní les, dlouhý tunel, zřícenina, počasí jako z partesu... Na závěr jsme si dali něco na zub v pivovaru a zpátky jeli vlakem. Tak krásnou procházku už jsem dlouho nezažila.

Moc vám všem děkuju ![]()
OliveOyl Ó vy se máte!
Babičko ![]()
monis byla to takova bezva vesnicka akce, my se o tom dovedeli cirou nahodou, kdyz si muz cestou z Kutne Hory cetl na internetu.
Dneska jsme se cestou do Prahy stavili na zamku Zleby. Ja to tam znam, ale manzel tam nikdy nebyl. A dneska byl okruh obohaceny o navstevu ozivene zamecke kuchyne, dostali jsme vyborne kolace, vonelo to po celem nadvori.
Kokoska Tak někdy jedte ve Žlebech i do té obory. Jasně je to pro děti, ale já to tam mám hrozně ráda, je tam příjemné prostředí a dělají tam moc pěkné proklety ptactva, vedou to tam takoví sympataci. Byli jsme na tom už čtyřikrát, z toho dvakrát v jeden den:D
OliveOyl gratulujem ![]()
Karja jj, dneska nebyl uz cas, ale urcite se tam jeste vydame.
OliveOyl Gratulujem ![]()
![]()
![]()
OliveOyl Jůů ![]()
OliveOyl Gratuluji! Nechápu, kde jsi vzala takhle velkou dceru, myslela jsem, že máš takové starší teenagery:-)
Mě udělal radost včerejší výběr vyznamenaných. Nikdo, za koho se člověk musí stydět, jako v předchozích letech za Zemana.
OliveOylMoc gratuluju :-).
Ještě jednou všem děkuju ❤️
Karja ja to taky nechápu, sama byla nedávno miminko :) ale 26 vlastně je takovej přestárlej teenager :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.