milacka to je ale pěkně vylepšená kytice. ![]()
Gratuluju ať je to cokoliv.
milacka to je ale pěkně vylepšená kytice. ![]()
Gratuluju ať je to cokoliv.
Uzili jsme si dnesni mlhavy echt podzimni den, byli jsme na vylovu malickeho rybnika tady na Vysocine. Sice jsme diky uzavirce silnice projeli objizdkou polovinu Zdarskych vrchu tam a druhou zpatky, ale zazitek to neumensilo. A vyborne rybi i zverinove veci k jidlu, takze manzel spokojen tim vic a dokonce i ja jsem mela rybi karbanatek a chutnal mi! A majitel rybnika a organizator cele akce coby vodnik nabizel supinky pro stesti, detem bonbonky a dospelym vybornou slivovici, bohuzel jsem byla ridic, takze jsem sotva smocila jazyk.
Vcera taky parada, zastavili jsme se cestou z Prahy v Kutne Hore, v Barbore jsem byla coby dite a ted me to teda ohromilo, jaka je to nadhera.
Kokoska Kde jste přesně byli? Jsem s dětma u našich a asi vím, o jaké uzavírce mluvíš... Byli jsme na procházce a podzim, i když bez sluníčka, jako malovaný. Nejsem úplně fit, ale stejně mě to tak pozitivně nabilo...![]()
tina uzavirka mezi Zdircem a Vojnovym Mestcem (z Chotebore prusvih), rybnicek ve Sneznem.
Kokoska jojo, my šli venčit za Ždírec a byla to velká paráda...
tina to teda, i v tom mlhavem pocasi.
Včera mě potěšila vycházka na Bílý Hoře, sice u příležitosti Halloweenu - takže haranti byli nesnesitelný anžto se nafoukli že s nima nebudeme stát dvě hodiny frontu na pomalování ksichtu (á 200,- ještě ke všemu) - ale v oboře bylo nádherně: ty podzimní barvy vůkol! ![]()
barbucha V jedné mistni fb skupině se řeší nějaké dítě s alergickou reakcí na obličeji právě po malování. O nic jste nepřišli.
Oliva má dceru.
Dcera má mimi.
Mimi už je doma.
Ó, my se máme. ![]()
OliveOyl gratuluju ![]()
OliveOyl Blahopřeju ![]()
OliveOyl Gratuluju!
OliveOyl - úprimne vám to šťastie prajem !
OliveOyl Ahoj babi ![]()
OliveOyl Gratuluju k mimi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.