Karja ten pražský sníh málokdy nabude zábavných rozměrů ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir mám znovu přidat tu fotku, jak kluci sáňkují na třech vločkách a zmrzlém blátě?![]()
Kluky vždycky potěší i to, co bylo včera. Sama si pamatuju, jak jsem od listopadu vždycky běžela k oknu a když tam byl poprašek, tak nadšeně poskakovala po bytě. A ráno bylo hned jednodušší. Nebo když zamrzly louže ![]()
![]()
U nas na okraji Vysociny pod Železnyma horama byvalo snehu vzdycky hodne. Takze jsme byvali radi, kdyz to konecne nekdy zacatkem brezna zacalo tat. Pamatuju si zmrzle krusty na chodnicich, pod kteryma tekly potucky vody, jak na to svitilo slunce. Ted uz to davno neni jako kdysi. Za mestem je malicky lyzarsky vlek a myslim, ze vloni ho ani nespustili.
Dobré ránko

Janulik03 Ach, bílá krása! U nás nic.
Janulik03 to je nádhera, miluju sníh a zimu. ![]()
Janulik03 nadhera!
U nas vcera rano bylo par vlocek, ale i tak byla dcera uplne nadsena a cestou do skolky se musela sklouznout na vsech zamrzlych louzich, co jsme potkaly. Deti ve skolce se pry taky vsechny moc radovaly, kdyz trosku toho snehu vydrzelo do prochazky. I na tomhle si vsechny zvladly promocit rukavice. Prazskym detem staci k radosti malo ![]()
Ale loni v listopadu to tady bylo na sankovani, asi 20 centimetru snehu... a po zbytek zimy ani vlocka

Pinot Noir no vidíš, to mě nenapadlo. Jako já ten sníh taky nemám pro sebe moc ráda, hlavně když je mi fakt pocitově zima. A když je člověk odkázán na auto, v našich končinách a negarážované....:-D Minule všechny ty sáňky odchodil s dětmi muž:-D, doufám, že i letos to takto klapne.
Zuzuli tak pre deti čistá radosť, idem si odmiest auto.
Janulik03 to je krása.
Janulik03 ooo vy mate snehu!
My museli jít ven ještě včera večer v osm, aby si děti zablbly ve sněhu. ![]()
Tabea Nase deti vybehly na zahradu v 6 rano :-D
Pinot Noir chápem že v meste je to so snehom horšie.
Aj teraz keď som zliezla do mesta, cesta samá brečka a do obeda bude iba blato.
Ale hore u nás to hádam chvíľu vydrží
U nás je krásně. Sníh, modrá obloha, sluníčko.
Ráno to vypadalo takhle

Janulik03 to je krasa! Ta tvoje zimni zahrada, to primo laka se tam uvelebit s horkym cajem.
Kokoska no ved aj tam rada sedavam, len teraz je tam zas nenosené kopa vecí, ktovie odkiaľ ![]()
brrr jjjjo a hneď je svet krajší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.