MarbušaDokonalost. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska my taky ![]()

U nas mame taky snih, fotky jsou z prochazky s Frigou.

U nas len na dvore

A bude po snehu ![]()
continuity Ty jo, kde jste? To vypadá pěkně.
brrrpolské Krkonoše - Sklářská poruba.
Už jsme to měli v plánu déle, akorát se mi dnes nechtělo nahoru na hřebeny, v lese nefoukalo, ale ve městě už docela dost. Na jaře nebo brzkým létě to určitě ještě zopakujeme. Máme to sice 3hodiny, ale pomalu každý barák tu má bazén a saunu a hotel Pytloun v Harrachově byl zážitek, který nehodlám opakovat.
continuity krasny fotky
continuity Krkonoše jsem si tajně tipovala. Užijte si to!
Kokoska
No jo, voni mají ty gymply tříletý (základka je zas naopak na deset, tam mají nulák, takže se to vyrovná - s náma).
Co plánuje těžko říct
Já do ní hučím, seč mi chabé síly stačí
a při každý příležitosti ji děsím barvitým líčením strašlivého osudu zaměstnancova, každodenního vstávání a osmihodinový šichty - a k tomu kratičká dovolená atd. atd., ve srovnání s krásným bezstarostným životem dlouholetého studenta, prázdnin co hrdlo ráčí a tak podobně. Ať už se rozhodně pro co chce, hlavně ať pokračuje... páč už jsem zaslechla nějaký úvahy jak si dá rok pauzičku, pocestuje a tak (a už nikdy se pak do školy nevrátí, obávám se já). Jsem z toho na prášky!
Teď dělá fotografii, jakože uměleckej gympl a je tam spokojená (přestoupila z designu), chodí i na soukromý hodiny - maluje... a pěkně... Ale to může i nadále, já bych osobně spíš viděla radši nějakou teorii pro ni aka kunsthistorie když už
i když úplně nejradši bych byla aby využila svoje vlohy a základy (a příležitosti) a zúročila to co má prakticky zadarmo, to jest jazyky, konkrétně slovanský. Zkousla bych i jiný samozřejmě (už má angličtinu a španělštinu ze školy),
ale přece jen takovejch jsou mraky, ty slovanský jazyky jsou užší profil... rozhodně na jakýkoliv talent má, to zdědila dobrý geny... tak si myslím že by byla škoda to nevyužít když to jde samo. Ale to víš, kdo jsem já abych ji nutila...
Heh....ja si zas pamätám u nás jeden vynikajúci nápad "najprv vyštudujem maľbu a potom si maľovaním budem zarábať na život a štúdium niečoho rozumného"
.
No....dostala rozum a už je bakalárka "niečoho rozumného", ale že by nejako dozrela....trochu sa desím, čo bude, keď školu dokončí a bude musieť "niečo rozumné" začať robiť ![]()
Archivářka to zní jako příjemná akce. ![]()
Spot České filharmonie
https://www.instagram.com/reel/DBZVeiHuYh5/?igsh=bDQxNHU4Z3A1NnFr
i s pokračováním
https://www.instagram.com/reel/DCwvIEYsSbW/?igsh=MWMwenF5Zmh2N3J5bg==
Pinot Noir ten první díl jsem znala, ale to pokračování tomu dodalo grády ![]()
Pinot Noir Díky ![]()
Heh....ja si zas pamätám u nás jeden vynikajúci nápad "najprv vyštudujem maľbu a potom si maľovaním budem zarábať na život a štúdium niečoho rozumného"
.
No....dostala rozum a už je bakalárka "niečoho rozumného", ale že by nejako dozrela....trochu sa desím, čo bude, keď školu dokončí a bude musieť "niečo rozumné" začať robiť
Tak buď si moja kamarátka Miška alebo existujú dve také expertky s rovnakým štúdijným plánom ![]()
Tohle v těchto dnech potřebuji slyšet jako sůl, celé vlákno je dost dobré.
Rejection is proof that you're taking action.
Keep going.
https://x.com/Tim_Denning/status/1861020271848681584?t=1DrfGEEjNtHlZkCRZDqvRw&s=19
continuity Krásný fotky!
Uklidila jsem balkon, konečně. Buď jsem neměla čas, nebo nebylo počasí. Zimní veletruhlík mám taky konečně dodělaný- už jen světýlka, do okna velehvězdu a pojď mi advent. Teď už jen hnípu u mátového čaje a poslouchám Sea songs s Brynem Terfelem, což je výběr písní o mořk včetně klasických anglických a waleských odrhovaček. Jo a zapálila jsem si prvního františka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.