Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 17:57

MarbušaDokonalost.

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:07

Kokoska my taky

Offline Friga
2152 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:11

U nas mame taky snih, fotky jsou z prochazky s Frigou. 

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:14

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:14

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 18:57

U nas len na dvore

A bude po snehu

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 19:33

continuity Ty jo, kde jste? To vypadá pěkně.

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 19:46

brrrpolské Krkonoše - Sklářská poruba.

Už jsme to měli v plánu déle, akorát se mi dnes nechtělo nahoru na hřebeny, v lese nefoukalo, ale ve městě už docela dost. Na jaře nebo brzkým létě to určitě ještě zopakujeme. Máme to sice 3hodiny, ale pomalu každý barák tu má bazén a saunu a hotel Pytloun v Harrachově byl zážitek, který nehodlám opakovat. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 22:08

continuity krasny fotky

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 22:15

continuity Krkonoše jsem si tajně tipovala. Užijte si to!

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 23:55

moora brrrdíky,mladší dítě si večer stěžovalo, že ho bolí ucho, uvidíme do rána. Buď vítr nebo voda, pevné věřím, že ne zánět. 

Ale nabizela jsem ji paralen a usla nakonec bez něj, tak snad nebude tak zle. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 00:25
Reakce na barbucha:

Kokoska 

No jo, voni mají ty gymply tříletý (základka je zas naopak na deset, tam mají nulák, takže se to vyrovná - s náma).

Co plánuje těžko říct Já do ní hučím, seč mi chabé síly stačí a při každý příležitosti ji děsím barvitým líčením strašlivého osudu zaměstnancova, každodenního vstávání a osmihodinový šichty - a k tomu kratičká dovolená atd. atd., ve srovnání s krásným bezstarostným životem dlouholetého studenta, prázdnin co hrdlo ráčí a tak podobně. Ať už se rozhodně pro co chce, hlavně ať pokračuje... páč už jsem zaslechla nějaký úvahy jak si dá rok pauzičku, pocestuje a tak (a už nikdy se pak do školy nevrátí, obávám se já). Jsem z toho na prášky! 

Teď dělá fotografii, jakože uměleckej gympl a je tam spokojená (přestoupila z designu), chodí i na soukromý hodiny - maluje... a pěkně...  Ale to může i nadále, já bych osobně spíš viděla radši nějakou teorii pro ni aka kunsthistorie když už i když úplně nejradši bych byla aby využila svoje vlohy a základy (a příležitosti) a zúročila to co má prakticky zadarmo, to jest jazyky, konkrétně slovanský. Zkousla bych i jiný samozřejmě (už má angličtinu a španělštinu ze školy),

ale přece jen takovejch jsou mraky, ty slovanský jazyky jsou užší profil... rozhodně na jakýkoliv talent má, to zdědila dobrý geny... tak si myslím že by byla škoda to nevyužít když to jde samo. Ale to víš, kdo jsem já abych ji nutila...

​Heh....ja si zas pamätám u nás jeden vynikajúci nápad "najprv vyštudujem maľbu a potom si maľovaním budem zarábať na život a štúdium niečoho rozumného" .

No....dostala rozum a už je bakalárka "niečoho rozumného", ale že by nejako dozrela....trochu sa desím, čo bude, keď školu dokončí a bude musieť "niečo rozumné" začať robiť

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 10:10

Archivářka to zní jako příjemná akce.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 09:12

Pinot Noir ten první díl jsem znala, ale to pokračování tomu dodalo grády

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 09:36

Pinot Noir Díky

Offline chia
příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 12:58
Reakce na slniecko:

​Heh....ja si zas pamätám u nás jeden vynikajúci nápad "najprv vyštudujem maľbu a potom si maľovaním budem zarábať na život a štúdium niečoho rozumného" .

No....dostala rozum a už je bakalárka "niečoho rozumného", ale že by nejako dozrela....trochu sa desím, čo bude, keď školu dokončí a bude musieť "niečo rozumné" začať robiť

​Tak buď si moja kamarátka Miška alebo existujú dve také expertky s rovnakým štúdijným plánom

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 25. listopadu 2024 14:15

Tohle v těchto dnech potřebuji slyšet jako sůl, celé vlákno je dost dobré. 

Rejection is proof that you're taking action.

Keep going.

https://x.com/Tim_Denning/status/1861020271848681584?t=1DrfGEEjNtHlZkCRZDqvRw&s=19

Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 26. listopadu 2024 06:54

continuity Krásný fotky! 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 17:47

Uklidila jsem balkon, konečně. Buď jsem neměla čas, nebo nebylo počasí. Zimní veletruhlík mám taky konečně dodělaný- už jen světýlka, do okna velehvězdu a pojď mi advent. Teď už jen hnípu u mátového čaje a poslouchám Sea songs s Brynem Terfelem, což je výběr písní o mořk včetně klasických anglických a waleských odrhovaček. Jo a zapálila jsem si prvního františka.