Candance Jj, to je jasný. Ono taky zvlášť, pokud to nezná z domu, že neměl třeba segru se kterou to třískalo, tak je to o to horší...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja presne a navic mame same synovce.
Taky nemáš za co ![]()
Hele znáte mě... nejsem nijak zvlášť lítostivá
ale jak má zřítelnice nějakou takovou akci, tak tam slzím jak stará prostitutka, slušně řečeno. Teď se bojím už předem, jakou vostudu (před chladnejma seveřanama) udělám na jejím slavnostním zakončení gymplu... z čehož mám taky samozřejmě radost - že má aspoň něco v cajku, pro začátek. Ale zas se tam budu dusit ![]()
Byl tam, když jsem šla na metro, i když jsem se vracela, tudíž jsem si ho musela vyfotit, pozéra.
dzizisketa Tak ten je výstavní!
barbucha co bude zritelnice delat po maturite? Pujde dal na nejakou VS?
barbucha na maturitním plese vnuka říká jeho matka "a plačkou maturáku je naše babička ".
Jsou i tací a jsou to i muži, co brecej i ve školce na besídce! Takže musí to ven ty emoce!
Vy se smějete, ale už od několik nevěst jsem slyšela, že jak ženich nepláče, když jde ona jako nevěsta uličkou k obřadu, tak není dost pěkná, romantická, on dostatečně zamilovaný. Mně to teda přijde dost trapný dojetí od chlapa a ti borci se pak do toho nutí, navíc svatba je radostná událost, nový začátek, důvod k radosti. Dost to podělávaj ty novoty, ženich poprvě vidí nevěstu až u obřadu a tam jí asi nestihne říct ty správný slova obdivu. :D
Candance ste všetky super, že to dávate !
Ako dieťa som to zažívala od 10 rokov (brat od 7), že mama chodila na týždenné školenia. Ale bolo to iné, veď ja som od mala spavala v postielke, jaslicky, atď. Nie ako môj pritulnik.
barbucha
Budu tě virtuálně držet za ruku a podstrkovat kapesníčky.
Kan Tyjo co to je zas za novinku? Chudáci chlapi.
Mne tenkrát před čtvrtstoletím kapku seřvala kámoška, jakto, že jsem nebrečela já. Prý když nevěsta nepláče před oltářem, bude plakat v manželství.
letfenixa no davame. Jedna az dve jsou casto okate urazene. Na to odpovidam, ze je taky nebudu za par let drzet u sukne.
No a ja, obcas tajne placu unavou, obcas litosti a casto vztekem.
Ale delam to, co delam, moc rada.
Sweet Potato . Prý když nevěsta nepláče před oltářem, bude plakat v manželství.
S tými ľudovými „ múdrami “ to netreba brať príliš vážne . Ja som si šila svadobné šaty / nešij si ich sama, zašiješ si tam slzy / a boli vo svetle modrej farbe / modrá je smutná, budeš ľudovať / , na svadobnej hostine nás bolo celkom 13, a konala sa na 13 poschodí hotela Continental .O tom, že by mal niekto plakať sme teda vtedy nepočuli, ale aj keby, bolo by to marné, rehotali sme sa všetci . Asi nás zachránilo , „ prinieslo nám šťastie “ , že sa to konalo 7.7, ako rád zdôrazňuje manžel .No a keďže už od onoho skutku uplynulo 51 rokov, môžem trochu hodnotiť - nie, že by vždy a stále svietilo slnko, ale je to stále fajn .
Kan Ty jo, mně by připadalo, že když u toho oltáře pláče, tak že to je spíš proto, že svatby lituje ;o)
Taky si myslím, že svatba je spíš důvod k radosti, takže já jsem spokojená, že se muž smál :o)
Sweet Potato, viktorka_od splavu ďakujem , srdiečko poteší. My sme sa brali skutočne z lásky, ale aby som to naše manželstvo neprechválila, priznávam, že niekedy by som toho svojho muža najradšej ..... ! a nepochybujem, že už bol niekedy v pokušení aj on, ale neurobili sme to, lebo ...... lebo sa máme stále radi .
barbucha co bude zritelnice delat po maturite? Pujde dal na nejakou VS?
Jo, to je další důvod k radosti, že přestala střečkovat s nějakým rokem pauzy, a dala přihlášku na nějaký dvě psychologie (která ji teď v posledním ročníku velmi zaujala). Oscar teda tvrdí že jsou zrovna velmi žádaný tak uvidíme... ale ještě má v záloze, kdyby to teď nevyšlo, jeden rok psychologický přípravky nebo co to je, kterej ta škola otevírá.
Dobrý taky je že sehnala dvě brigády na léto, jednu v řetězci sámošek ICA (prej velice obtížně dosažitelnou a jen přes známosti
), což by jí podle mě mohlo dost pomoct v rozhodování jestli pracovat nebo studovat
a pak druhou pro organizaci a výpomoc v galeriích na výstavách, kde může pokračovat i při studiu vzhledem k tomu že sama může vzít to co jí časově vyhovuje, a tu si kupodivu zařídila sama bez tlačenky a vzali ji hned. Takže mám fakt radost aspoň za ty úmysly a budem se modlit aby něco z toho vyšlo!!
Dík, budu to potřebovat ![]()
barbucha No tak to vypadá velice dobře! Boyfriend tomu zavázel, to je jasný;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.