Evaeva zname jich vic, proto vzdy chtela na ten gympl. A ted ji jedna rekla, ze se ji nelibi, ze tam nema kamaradky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
moora ja doufam, ze proste nastoupi a zvykne si. Jen mi je ji lito. Nespi, place, ve utery ma zapis. Ona uz o tom mluvila pred prijimackami. Ale uvidela tam.pak asi 4 holky, se kterymi by to asi slo. Jen se zadna nedostala.
Ja proste nemuzu mit nic jednoduche.
Candancejá měla za to, že ani na současné škole s jí nelíbí.
Malvin ano, ale zjistila, ze to bylo jednou holkou, ktera se tesne na ten gympl dostala. Chybela a bez ni to pry bylo fajn.
Candance Dcera je moc šikovná, gratuluji! Asi je to těžké rozhodování, ale u nás to byla neskutečná výhra a příležitost. Základka byla strašná, těžce podprůměrná, syn od první třídy říkal že chce na osmiletý gympl, dostal se. Dětství mu to neukradlo, jestli jí nedělalo učení problém na ZŠ, nebude nejspíš ani na gypmlu. Hlavně v jazycích je to, alespoň u nás, propastný rozdíl, jak ve výběru tak v kvalitě výuky. Syn dělá francouzštinu, dostal se na studia do Dijonu, to by se ZŠ nezvládl. Držím palce ať se rozhodnete tak, aby byla dcera šťastná a spokojená
CandanceTo je tedy těžká situace. Držím palce.
belmonte neukradlo, vidi to u starsi sestry, ze je to v pohode. Teda pro ni a cekam, ze to bude pro obe dve. Ona se jen boji kolektivu
Candance to je pochopitelné, strach z neznámého. Jestli není úplně lev salonů, tak to pro ní je určitě stresující situace. Můžeš jí dát nějakou jistotu? Ve smyslu, že když to bude blbý, tak se má kam vrátit? Zase pokud jí kolektiv sedne, má vystaráno až do maturity.
CandanceKamarádky dcera se dostala vloni na osmiletý gympl a do dvou dnů od oznámení měla děcka udělanou skupinu na sockach, kde do konce června byla snad celá třída. I se potkala. Zkuste se podívat, zda už třeba neexistuje.
Malvin A jak to ta děcka udělala? Vždyť nikde není jmenný seznam a přijatí se v zásadě neznají. Kde na sebe sehnali kontakty?
brrr my jsme měli třídní schůzky ještě v červnu a tam myslím ten seznam už byl.
Candance Držím palce, myslím, že tonzvladne. Co kdybys ji zkusila říct, že s takhle dobrými výsledky se bude na základce budit a bude to jen horší a horší? A překvapuje mě teda, že máš takhle malou dceru, myslela jsem, že jsou to už skoro stredoskolaci;-)
brrr to já nevím. Možná přes kamarady. Napíšou kamarádovi z kroužku, který chodí na jinou školu, kdo od vás se tam dostal?Zase mi to nepřijde tak obtížné.
Karja ano, jsou to pubertacky. Te starsi je 14.
CandanceJá jsem myslela, že jsou starší, ty jsi osalaz že by vás docela často pracovně pryč, jak to ta malá zvládá? (No to je otázka, na střídave péči to děcka taky zvládají:D:D). Ale asi proto jsem si myslela, že jsou starší.
Candance A mladší by šla na stejný gympl?
Sweet Potato stejny
Karja ono to neni tak casto
Vetsinou par dni. Maji otce, zeano. A odvykly si na mamaservis. Ale jsem kdykoli ma telefonu, v dobe me nepritomnosti jim otec dopreje a tez si je trochu uzije a lip pozna. Snazim se byt tady na dulezite udalosti a pred a po se jim plne venuji.
Kdyz jsem byla v zahranici 8 tydnu, to bylo krute. Ale zvladly to obe, prijely za mnou. Samy.uznavaji, ze vidi svet a zivot jinak nez vrstevnici.
Ja bych cestovala mnohem, mnohem vic, ale prece jen jsou jeste deti. Zaroven si nechci nechat ujet vlak kariery. Uz beztak dlouho stal.
Candance Jo však já jsem to spíš pochopila naopak, že jsi pár dní doma.... Tak to mi přišlo k takhle na první stupen docela husté. No to rozumím, jo dva měsíce jsou fakt dost, ale když se jedná o něco jakože jednorázového, že to nebudou dva měsíce co pul roku, tak to se dá zvládnout. Stejně jsou holky ale moc šikovný;)
Karja jsou jsem na ne moc pysna. Ta puberta teda triska. Ale muz to zvlada hur. Ty naladicky a tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.