Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:18
Reakce na Sweet Potato:

Kan Tyjo co to je zas za novinku? Chudáci chlapi.

Mne tenkrát před čtvrtstoletím kapku seřvala kámoška, jakto, že jsem nebrečela já. Prý když nevěsta nepláče před oltářem, bude plakat v manželství.

​Mám takovej pocit že to vzniklo při svatbě dánskýho korunního prince (nyní krále) před 20 lety... kdy Jeho Jasnost, vida nevěstu přicházet k oltáři, brečel jak želva což se ihned stalo virálním... od tý doby to prakticky patří k dobrému tónu anžto se následně připojilo dalších pár vysokoblahorodých ženichů třeba když se vdávala švédská Madeleine, musela ženicha uklidňovat při poslechu vybraný svatební písně... a kamery při takový příležitosti nezahálejí

https://www.youtube.com/watch?v=iL9ZlVwgnUU

https://youtu.be/axVrRlKPE0A?t=189

No a teď to vyžaduje pomalu každá nevěsta, co chce být jako VIP!

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:31
Reakce na Karja:

barbucha No tak to vypadá velice dobře! Boyfriend tomu zavázel, to je jasný;)

​To nevim, teď má novýho a nejen že mně neni příliš sympatickej (z videí), ale i jinak smířlivej zeť pravil že je to budižkničemu a sám že ho na návštěvy a rodinný podniky nezve, na rozdíl od toho prvního Tak doufám že zřítelnici nějak nezkazí, když je teď na dobrý cestě!

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:39

barbucha Jej, no když už to říká i zeť (jak píšeš smířlivej), tak to na tom skutečně něco bude. Tak snad se to nevyvrbí nijak špatně. Držim pěsti at se dostane hned už tento rok;)

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:43

Karja 

Děkuju... jako jsou to starosti s těma harantama, hergotfix. A nikdy to neskončí - i kdybych se pravnoučat dožila

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:46

barbucha Šikovný děvče máš! Ty potraviny by jí mohly otevřít oči, ale ve Švédsku, nevím, nevím, to by chtělo spíš těžší kalibr, nádražní Tesco v CZ. :D :D Galerie super, ale ten obor bych se vlastnímu dítěti snažila vymluvit, je to hrozná práce s lidma.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:52

Kan 

Já původně myslela že právě v nějakým tom "umění" zůstane resp. bude pokračovat, má to v genech a gympl byl design a fotografie... tak jsem ráda za ty galerie, ale jestli chce hlavně psychologii tak cajk. Berem cokoliv A práce s lidma bych se nebála, je to jiný prostředí, to se s naším nedá vůbec srovnat. Tam ani v tý sámošce na ni nikdo štěkat nebude.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2025 12:59

barbucha No tak snad je i to složení pacientů je ve Švédsku lepší. Držím Vám pěsti! 

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 20. května 2025 13:04

barbuchaJá jsem zrovna nad tím tuhle přemýšlela, jak se pořád predikuje, že lidi v práci nahradí umělá inteligence, tak  práce s lidma a práce řemeslná nám určitě zbyde. Takže bud doktor nebo obkladač! Držím jí pěsti. 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 20. května 2025 13:12

Karja

tuhle jsem videla na X robůtka jak pokládá podlahu. 

V zahraničí už dnes v muzeích a to ani těch historických často nejsou průvodci. Vyfasnes audio guida a bez kam chceš a buď tam jak dlouho chceš. 

U těch cenných exponátů někdo sedí, ale to nemusí být nutně historik.

Speciálně v medicíně vidím přínos AI obrovský, hned jak vyřešíme ty porodni bolesti. Pevně doufám v nějakou úsporu lidské síly, protože toho zdravotnického personálu je málo už dnes. 

Neříkám, že to zmizí úplně, ale některé veci budou luxusní zboží/sluzby pro opravdu bohaté lidí.  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2025 13:12

barbucha Bomba videa, díky! 

Je to marný, ty uniformy, to je krása!  Vloni jsem pomáhala na svatbě, kde byl ženich u hradní stráže a litovala jsem, že si nevzal uniformu. Catering vytvářel zmatky, takže jsem se s kytkama na stůl zdržela a pomáhala ženichovi a svědkovi do saka, no ale oba u hradní a fešáci! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2025 13:23

continuity Jo tak na diagnostiku Al, místo praktika úplně super! Bez čekání, objednání, milá, ochotná a ještě poděkuje. Praktici nebudou mít co žrát! :D

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 20. května 2025 14:17

Blanka

Beriem si vás za vzor!

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:10

Kan zrovna praktika úplně v prvním kroku nenahradí, ale s telemedicinou se už experimentuje ve velkým. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:35

continuity Myslím, že nahradí. Třeba zubaře, ortopeda, internistu, si představit nedokážu, ale toho praktika úplně v pohodě.

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:55

Armáda na Náplavce.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 20. května 2025 15:59

barbucha je vidět, že se zřítelnice nezratí a psychologové budou potřeba pořád, kór jestli se lidstvo z té AI časem zvencne. Jestli je boyfriend divnej, určitě jí to taky dojde, tlačit na pilu nemá cenu.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 20. května 2025 18:51

letfenixa -   Beriem si vás za vzor!

Ach bože, nie ! Nechcem  tu budiť mylnú predstavu o nejakom ideálu !

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 23. května 2025 18:28

Dcera dnes odmaturovala. Jako posledni ze tridy. Ty nervy, ale uz si muze oddechnout.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 23. května 2025 18:30

Emerald Gratulujem.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. května 2025 18:38

Emerald gratuluju.