RoSa dobrý tip, to zkusíme!
Kan to je hezký ❤️
Dcera se dostala na všechny tři obory (vejška), dvakrát Brno,jednou Olomouc-tolik do radostného vlákna.A do stížností by mělo jít , že zatím nemá tucha co si vybere ![]()
EDITH4B u mojí dcery to loni chvilku vypadalo na losovačku
. Pak se zamyslela a k radosti přízemní matky si vybrala "užitečnější" obor.
Makara losovačka povídáš.No možná na ni dojde ![]()
EDITH4B Taky může nastoupit všude a rozhodnout se později (asi podle spolužáků, haha), tak to udělal syn od kamarádky. ![]()
Dnes som úplne sama. Chlapi idu na futbal, baby si urobia deň pre seba , ja mám kaderníka na poobedie.
Čo by som si tak začala teraz? ![]()
Je to taký nezvyk
EDITH4B Gratulujuuu!
Rozhodování není legrace, známe.
EDITH4B Taky může nastoupit všude a rozhodnout se později (asi podle spolužáků, haha), tak to udělal syn od kamarádky.
To je jedna z variant na stole ![]()
Sweet Potato děkuju
! No fakt to není pr... jednoduchý![]()
Mám radost, protože včerejší půlmaraton ve 27°C byl jen o minutku horší než půlmaraton na podzim roku 2021 kdy bylo asi 10°C. Sice je mi líto, že osobák nepadl, snažila jsem se dost, ale holt bylo vedro a zase jsem o čtyři toky starší a to se počítá ![]()
Včerejší teplá noc, neodolala jsem a sedla si v zahradě na houpací lavici. To ticho, ten klid a mír všude.
Mně dneska udělalo radost tohle: nejvetsi-utok-na-ruske-letectvo
OliveOyl mně jo i ne. Protože to budou chtít Russáci oplatit....
Ale je fakt neuvěřitelný, co se U. podařilo.
Potěšilo velice ![]()
Ale je fakt neuvěřitelný, co se U. podařilo.
chciet budu...otazka cim ![]()
nehovoriac o tom, ze aj bez toho neexist aby nerobili zle...
na jednu stranu asi budou, ale podle mě nejde přemýšlet, jak moc se můžeš bránit, aby to agresora nenaštvalo
Jo, to je moje oblíbená: přepadenej se drze brání!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.