Makara ono je to asi dost dulezity i psychologicky, ze si Rusaci nemuzou byt jisti ani hluboko v tylu. Jeste bych rozmlatila Kercskej most a nejaky ty zasobovaci zeleznice.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska ale prosím, řeklo sluchátko...
moc doufám, že je řádně poškozenej
andulka01 óóó!
Aaaaaa, v pondělí jedu do Brna!!!![]()
Makara bohuzel uz se spekuluje o ruske odvete, necte se to dobre. Ale Rusaci si zaslouzi neco mnohem horsiho.
Kokoska odveta bohužel bude, rusáci nemaj jinou odpověď a nikdy ani jinou mít nebudou ![]()
andulka01 ono je teda taky šílený, jak jim furt tečou peníze. Někde jsem četla, že se nakoupilo v Evropě a USA ruských surovin za víc, než byla pomoc Ukrajině. Jak stohlavá saň to je, moloch neskutečněj.
Kokoska přej si ještě něco :)
OliveOyl ja ti nevim... kdyby zmizel Putin, muze prijit nekdo jeste zvrhlejsi. Nejake sankce, to vzdycky obejdou, tezky to je. Tak aspon znicit par elektraren a tovaren na munici, par vybuchu kolem Moskvy?
Nakopilo sa nám teraz doma viac problémov na viac frontoch, postupne ich riešime celkom k spokojnosti, tak to je do radostneho. A keď mi dnes muž zavolal: "mám taký problém ", už to vo mne ani nehrklo a nakoniec to bola prkotina, vyriesila som to 2 klikmi.
letfenixa Jsem četla nepozorně a přemýšlela, jestli ti pouhé dva kliky pomohly ulevit si a vyčistit hlavu.
Sweet Potato a taky sis představila kliky jako cviky?
Sweet Potato Mohučanka tak ale to nikdy neuškodí ![]()
Evaeva tak ale zas prrr!
Dneska k veceru jsem se nemohla venku vynadivat na sluncem nasvicene mraky. To byla proste krasa

Zuzuli Ach ![]()
Vnuk je vysokoškolák, byl přijat na ČVUT. Máme radost.
Tak to blahopřeju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.