Tak Bettygratulujem, je to radosť
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tohle jsem si dneska natrhala u nas v ulici. Kvete tu plno lucniho kviti, je to plne cmelaku, berusek a motylu. Ja jen doufam, ze to neposecou ![]()

Zuzuli To je hezke ![]()
Všem archivářům všechno nejlepší ke dni archivů. ![]()
Zuzuli Ta je krásná!
Všem archivářům všechno nejlepší ke dni archivů.
Archivářka
Ó děkuji!
Mezináriodní den archivů sice není tak cool jako třeba den nahého zahradničení nebo muzejní noc, ale trošičku nás to zviditelňuje.
Včera mi udělal radost telefonát s mojí babičkou. Na rozdíl od babičky dítěte se totiž adresně zajímá i o mě, jestli mě něco nebolí, ať hodně piju a nezapomínám odpočívat. ![]()
Aranel no, ale to se určitě zajímá jen o tebe i při telefonátu s tou babičkou dítěte
Ale je to moc hezký
Já už tuhle zajímací babičku nemám a ta druhá se moc nezajímá.
Evaeva o pravnouče se zajímá samozřejmě taky, ale jeho rodiče nebere jen jako servisní tým! ![]()
Aranel no ale když volá s tvojí mámou, zajímá se určitě zase o (pra)vnoučata ![]()
Aranel Prosím nenaskakuj na ten vláček: ukřivděná mamulka. Mně se snad nikdy moje máma po porodu nezeptala, jak se cítím, hojím, odpočívám a já vůbec netušila, že by se měla nějak víc zajímat. Než přišel internet:D Tehdy jsem zjistila, co všechno by mi mělo vadit a jaký traumata bych měla mít. :D :D
Kan ale zase kdo jiný by se měl zajímat než tvoje máma? Mně se ptala i tchýně a ptá se pořád.
Kan Každej projevuje zájem jinak, někdo se zeptá, někdo pomůže, donese nákup, vezme kočár...ty jsi psala, že jsi jezdila na ty týdenní pobyty ke tchýni ne? Prostě rodina má vyjádřit nějakou formu zájmu a tobě ji zřejmě taky nějak vyjadřovala
Evaeva Třeba manžel, tam by mi ten ,,nezájem,, vadil dost, ale u mamky která zavolá jednou týdně, nebo přijede a vidí, to mně fakt vůbec nevadilo, že se výslovně nezeptala na moji osobu, ani teda vědění, že by měla.
Kan tak manžel samozřejmě taky. Já vlastně nevím, jestli by mně to zarazilo. Všichni zájem měli
No a když se nezeptaj, člověk jim to rád řekne sám ![]()
Kan Ale já jsem přece nepřestala bejt vnučka ani dcera. A taky to mámě nevyčítám, ale UDĚLALO MI RADOST, proto to je tady a ne ve stížnostech, že se babička stará i o mě, ba i na muže se přeptá.
Aranel no ale když volá s tvojí mámou, zajímá se určitě zase o (pra)vnoučata
I kdyby ne, máma jí řekne i to, co neví ![]()
Aranel No tak tu radost měj, já ti to přeju. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.