Výhled přes letní louku, minerálka a sprcha.

A kvůli čemu běháte vy?![]()
Výhled přes letní louku, minerálka a sprcha.

A kvůli čemu běháte vy?![]()
Aranel Prosím nenaskakuj na ten vláček: ukřivděná mamulka. Mně se snad nikdy moje máma po porodu nezeptala, jak se cítím, hojím, odpočívám a já vůbec netušila, že by se měla nějak víc zajímat. Než přišel internet:D Tehdy jsem zjistila, co všechno by mi mělo vadit a jaký traumata bych měla mít. :D :D
bylo by fajn se starat sama o sebe a neradit druhejm, jak se maj nebo nemaj cítit, ty ukřivděna mamulko
Potrefenáhusa Tak začni od sebe.
Kan Ty se tu dost často nad cizíma stížnostma divíš, jako proč si to ti lidé zabírají, když ty jsi to zvládala/zvládáš. Za tvýho(a mýho) mlada se sice tomu neříkalo nedostatek empatie, ale bylo to známo jako "honit si triko".
Isca
ale to nedělá tolik radosti ![]()
Boli sme na samozbere a urobilo nám to všetkym radosť. Myslela som si, že je to otročina, ale bolo to v pohode.
Isca Jo,jo a taky jsem nehezká a mám u ucha bradavici a na noze ukazováček delší jak palec. Si to přidej k té své charakteristice. ![]()
Kan jo z teba empatia priamo tryska!
syn po roční pauze od maturity zvládl přijímačky na VŠ... vzali ho na VŠE (finance) i na ČVUT (kybernetika a robotika). po tom co má za sebou dva přestupy v rámci SŠ, to považuju za velkej úspěch a raduju se s ním![]()
Gratuluju ke všem přijetím na VŠ, to je nejlepší léto v životě- po maturitě, čerstvě přijímačky v kapse, s pocitem, že nic není nemožné.
já mám jen opravdovou drobnost, dnešní ráno, venku tak úžasný svěží vzduch a pěnice černohlavá, která nám každý den zpívá ke snídani, vybrala si místo, odkud se její hlas nese a rozléhá, že zapomenem na rušnou silnici u který bydlíme.
AprilTwelve gratuluju!
Pátek 13! A táta mi volá do práce, ať mu nezapomenu vsadit. :D :D
AprilTwelve to je radost ![]()
AprilTwelve gratuluju moc, teď jen aby si dobře vybral ![]()
Kan ano, pátek třináctého!
a nevim, jestli je to do radostného nebo stěžovacího vlákna:
nakýblovali jsme se s Ronýskem a bagáží do Erwína a prej že ne, nikam se nejede... zablikala palubovka a šlus! takže GlobalAssistance dovezli novou autobaterii, vyměnili, milé slovo prohodili, nastartovali a všechno je zas v cajku!
jsem se teda divila, že tak brzo, to auto nemám dlouho... prej ty nový gelový baterie prd vydržej, auto je samá elektronika, pípátka, blikátka... (a teda z jejich zkušenosti z výjezdů: hlavně nepořizovat žádný elektroauto nebo hybrid, k tomu prej jezděj furt!)
Jen teda dneska už nikam nejedu, radši vyrazíme až zejtra ráno...
AprilTwelve to je super. Co ho láká víc?
RoSa hele a parkujes si ho doma, nebo na ulici? U nas mame me, co vecne zapomina zamykat auta, a pak jsme taky museli menit u auta, co ma najeto ani ne 60 tis...
AprilTwelve to je super. Co ho láká víc?
hrozně stal o to ČVUT, to VŠE měl trochu na můj nátlak, aby nezůstal bez ničeho. vloni vsadil na jednu kartu a nevyšlo to. Takže výběr je jasnej. A věřím že se mu tam bude dařit ![]()
RoSa Tak to je prekerka s tou baterií, to je na reklamaci, ne? Vždyť si Fáro kupovala vloni?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.