Tabea já bych naopak jedno potřebovala koupit, ale nějak se vůbec neprodávají. A gratuluju, je to super pocit, když mizí krámy
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tabea Mně tu takhle stojí koloodrázedlo, že se mi nechce s žádným kupcem komunikovat. Takže já tě obdivuju a tleskám ti ![]()
Tabea A to prodáváš v nějaké místní skupině? Mě by zajímalo, jestli je jinde ve světě taky tolik podvodníků, jako u nás. Manžel dal na Baroš a Sbazar nějaký věci, náhradní díly od auta, co už nemáme a během týdne deset podvodníků. Já bych na to nervy neměla a raději to odvezla do sběrného dvora. To smlouvání je taky dobrý. Borec jede pro motor přes celou republiku a na místě chce slevu dva litry, prý na benzín. Vlastně už se nedivím, že u těch inzerátů je napsano: cena je konečná, nesmlouvám.
Myrtila já chci jeden konkrétní model, ten tam určitě mít nebudou. Kdyžtak ho koupíme nové, na tři děti se to vyplatí, stejně ušetříš maximálně pár tisíc u těhlech lehkých kol.
Jinak téměř vše prodávám přes vinted, motorku jsem taky prodala takto. Akorát na ty větší věci je to krapet horší, ale odrážedlo jsme na vinted koupili, třeba vyjde i kolo.
Evaeva Jasný, to by byla dost náhoda, kdybys natrefila na to jedno konrétní. My jsme ho tam koupili docela náhodou, jako mívají je tam, ale nešli jsme pro něj cíleně, spíš že tam bylo ve vhodné velikosti a za dobrou cenu, tak jsme ho vzali. Navíc se tam dalo i vyzkoušet.
Jak jste u takhle velké věci přes Vinted řešili dopravu? Přemýšlím, že bych nějak zkusila nabídnout pár větších věcí, třeba mojžíšův koš, ale asi bych to nejdřív zkusila napasovat nějak na osobní vyzvednutí. Vůbec nevím, jak bych to balila, je to už fakt veliké.
Myrtila no motorka se v pohodě vešla do těch rozměrů. Jinak tě vinted vyzve k tomu, abys tam uvedla cenu za "vlastní" dopravu. Tam buď dáš skutečnou částku nebo nějaký nesmysl. Když jsem prodávala lehátko, tak to šlo poslat, myslím, balikovnou jako jeden z těch větších balíků, u kola bych tam dala nějakou velkou částku a do popisu pouze osobní předání. Blbý je, že tam nemají na to žádné filtry. U toho koloodrážela jsme měli prostě štěstí, že ho zrovna prodával někdo poblíž a za dobrou cenu, ale našla jsem ho přes vinted. Ale samozřejmě se dívám i na fb na tyhle velké věci.
Evaeva A jo, už jsem tam vlastně viděla dopravu asi za tisícovku a v popisu, že jen osobně (hledala jsem tam kočárek).
Vinted mi přijde dobrý, že přes něj tak nejedou ti podvodníci, že bych se nemusela zabývat filtrováním zájemců, jestli o to fakt mají zájem, a komunikací s nimi. I když možná by to trochu profiltroval ten osobní odběr, který bych vyžadovala i na marketplace, nebo bazoši. Nemám s tím moc zkušeností, zatím jsem mimo Vinted jenom sem tam něco koupila, nic neprodávala.
Myrtilano právě. Přes fb ti podvodníci napíšou, předání nepředání, taková ta klasická zpráva pošlu svého kurýra... ale zase se to dostane do těch lokálních skupin. Ale věci, co jdou snadno poslat, vůbec přes fb nezkouším.
Evaeva Fakt? Ja napred koukala, kolik jich je v pkolí k mání a zhruba ceny a přišlo mi kol dost. Ale je fakt, že u nás jezdí na kole všichni a je na to infrastruktura, takže těch kol je asi víc, než v Praze, kde se dítě moc neprojede.
udělala jsem si účet na Kleinanzeigen, dřív to jelo pod eBay. Lze tam nastavit, jestli je cena k vyjednávání nebo konečná a odběr na místě nebo poslání. Na to malý kolo přišla jedna nabídka, bylo k mání za 320€, paní na místě zkusila jestli 300€, zůstalo to na 310€. To druhý jsem nabídla za 400€. Ozval se ještě jeden, že by vzal obě za 650€, ale to už jsem měla termín s tou kupující, takže jsem pak jen napsala, ze jedno je uz pryč. Jinak zadny podvodníci nebo pofiderní nabídky.
Ja nemam FB, takze vubec nevím, jestli nějaký místní skupiny jsou.
DruI já jinak nic neprodávám, jen posunuju do rodiny. A včera jsem hezký oblečení dovezla do jednoho českého dětského domova.
Tabea když my chceme jen jeden konkrétní model a ten jsem zatím viděla párkrát. Ale řekla bych, že po sezóně by se mohlo zadařit. Budeme ho potřebovat až příští rok.
Evaeva ja kolo koupila novy, předpokládala bych cenu u kola z druhý ruky aspoň o třetinu min, ale u těch lehkých kol to nejak neplatí a presne, tim, ze ho uzijou obě děti nekolik let, tak mi nakonec prislo lepsi koupit novy
Potrefenáhusa syn teď má bazarové, jinak jsme měli taky nové. Jo, ta cena jde dolů třeba o dvacet procent, ale zase to je kolikrát kolo ježděné jednu sezónu. Když se objeví nějaké v okolí, tak budu ráda. Když ne, koupíme na jaře nové.
My sme tiež raz kupovali jazdené bicykle pre menších vnukov. Postupne si ch užili cez 3 prázdninové pobyty u nás, a potom sme ich ešte, pochopitene zasa za menšiu cenu, predali a to doknca v mieste, na mestskom bazari . Chlapci na nich za tie 3 týždne síce veľa nenajazdili, ale neriešili sme cenu, a vtedajšie zážitky a terajšie spomienky za to rozhodne stáli .
Potrefenáhusa já jsem se u toho prodanýho po prodeji koukla, kolik vlastně původně stálo. Za dobu, kdy jsem se nemohla k prodeji rozhoupat, se zvedly ceny a tím pádem nás ježdění obou dětí vyšlo na 49€. Bylo to 16", takže ho syn mel dva roky, dcera asi 1,5. Jezdíme i v zimě.
Tabeatak to je pěkný!
Já se obávám, že po třech dětech už ty kola tak dobře neprodáme, ještě jak je to ten odskok. 16 rok a půl čeká na mimino, do prodeje půjde tak za dva, tak nevím, jestli už to nebude moc starý model.
L stále jazdí na veľkosti 18, ktoré máme požičané- za mesačný poplatok, toto je už 3.sezóna.
Evaeva nase ma 16 a myslim, ze jeste rok vydrzi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články